Historiske foreninger inviterer til foredrag på Egedal Rådhus: Hør den sande historie om mord og røvere i Venslev for 180 år siden.

Historiske foreninger inviterer til foredrag på Egedal Rådhus: Hør den sande historie om mord og røvere i Venslev for 180 år siden.

De tre historiske foreninger i Egedal står i samarbejde med Egedal Arkiver og Museum bag et drabeligt historisk foredrag – torsdag den 23. marts kl. 19 på Egedal Rådhus.

Det startede med 3-dobbelt mord og det blev kun værre…

Hør den sande historie om mord og røvere i Venslev for 180 år siden. Der resulterede i tredobbelt drab, hvor en tredjedel af Venslevs indbyggere blev fængslet. Journalist Søren Møgelvang Nielsen afdækker den dystre historie.

Den 16. januar 1842 begik to mænd fra landsbyen Venslev i Hornsherred på Sjælland et rovmord på et ægtepar og deres søn, og de to mænd blev i den efterfølgende retssag dømt til døden. Opklaringsarbejdet blev dog gjort grundigt og viste, at Venslev ikke kun husede mordere, men at en stor del af Venslevs beboere var involveret i kriminelle aktiviteter.

I alt 43 mennesker fra den lille landsby blev dømt for i alt 180 forbrydelser, som havde strakt sig over 30 år. Eftertiden navngav beboerne Venslevrøverne. Hvem var de? Hvorfor begik de kriminalitet? Og hvorfor greb ingen ind i 30 år?

Få hele historien og svar på disse spørgsmål når journalist Søren Møgelvang Nielsen lægger vejen forbi Egedal Rådhus torsdag d. 23. marts 2023. Han skrev for et par år siden den anmelderroste bog ”Venslevrøverne”.

Foredraget finder sted i Byrådssalen, Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke

Billetter kan bestilles på place2book: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ca78zdoflp

Billetpris: 25,-

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…