Hjemmesiden Julevenner skal bringe mennesker sammen i julen

Hjemmesiden Julevenner skal bringe mennesker sammen i julen

December og juleaften nærmer sig, og for mange danskere er juledagene fyldt med traditionsrige begivenheder, der oftest byder på hyggeligt samvær med ens familie og venner. Det er dog langt fra alle, der har et sted at holde jul, og derfor bringer Røde Kors og Boblberg igen i år mennesker sammen i julen på Julevenner.dk for at sikre, at så få som muligt skal sidde ufrivilligt alene til jul.

December måned er for de fleste hjerternes tid, hvor der tælles dage ned til juleaften. Men ikke alle tæller ned til det samme. Mens danskerne samles om flæskesteg og juleand, brune kartofler og risalamande, sidder alt for mange ufrivilligt alene juleaften.

Juletiden kan for mange derfor være en påmindelse om, hvis noget er svært, eller at man sidder alene. Måske ikke julen i sig selv, men derimod følelsen af ikke at være en del af fællesskabet. Omvendt er der andre, der har overskud og rum til at invitere en ekstra gæst rundt om julebordet.

Om man står i enten den ene eller den anden situation, kan man igen i år tilmelde sig som enten julevært eller julegæst på Julevenner.dk, som er et initiativ af Røde Kors og Boblberg.

Allerede i november måned var der rekordmange tilmeldinger på Julevenner.

Vidste du, at:
– Tilmelding til Julevenner sker på www.julevenner.dk
– Man kan oprette sig som enten julevært eller julegæst
Julevenner.dk er et gratis initiativ for alle
Julevenner.dk er udviklet af Boblberg.dk sammen med Røde Kors

Dinah og familien har været juleværter to år i træk

Dinah, hendes mand og to børn på 10 og 15 år har de sidste to år inviteret julegæster hjem til juleaften gennem Julevenner.dk, da de har plads til at være og gøre noget for andre. Første år inviterede de en ældre dame ved navn Britta hjem til jul, da hun ellers skulle holde jul alene. Det gik rigtig godt, og Dinahs børn var især ellevilde med deres nye julegæst. Julen efter inviterede de Theo fra Holland hjem til dem, som ellers også skulle have siddet alene. De havde en fantastisk jul, hvor Dinah og familien, og ikke mindst Theo, havde en følelse af, at de havde kendt hinanden i lang tid. Dinah og familien har nu meldt sig som juleværter for tredje år i træk via Julevenner.dk.

Julevenner er for alle – meld dig som julevært eller julegæst lige nu og tag del i fællesskabet. Værter og gæster kan selv finde hinanden, men det er også muligt at få hjælp af Røde Kors til at finde nogle at holde jul med.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…