Hjemmesiden Julevenner skal bringe mennesker sammen i julen

Hjemmesiden Julevenner skal bringe mennesker sammen i julen

December og juleaften nærmer sig, og for mange danskere er juledagene fyldt med traditionsrige begivenheder, der oftest byder på hyggeligt samvær med ens familie og venner. Det er dog langt fra alle, der har et sted at holde jul, og derfor bringer Røde Kors og Boblberg igen i år mennesker sammen i julen på Julevenner.dk for at sikre, at så få som muligt skal sidde ufrivilligt alene til jul.

December måned er for de fleste hjerternes tid, hvor der tælles dage ned til juleaften. Men ikke alle tæller ned til det samme. Mens danskerne samles om flæskesteg og juleand, brune kartofler og risalamande, sidder alt for mange ufrivilligt alene juleaften.

Juletiden kan for mange derfor være en påmindelse om, hvis noget er svært, eller at man sidder alene. Måske ikke julen i sig selv, men derimod følelsen af ikke at være en del af fællesskabet. Omvendt er der andre, der har overskud og rum til at invitere en ekstra gæst rundt om julebordet.

Om man står i enten den ene eller den anden situation, kan man igen i år tilmelde sig som enten julevært eller julegæst på Julevenner.dk, som er et initiativ af Røde Kors og Boblberg.

Allerede i november måned var der rekordmange tilmeldinger på Julevenner.

Vidste du, at:
– Tilmelding til Julevenner sker på www.julevenner.dk
– Man kan oprette sig som enten julevært eller julegæst
Julevenner.dk er et gratis initiativ for alle
Julevenner.dk er udviklet af Boblberg.dk sammen med Røde Kors

Dinah og familien har været juleværter to år i træk

Dinah, hendes mand og to børn på 10 og 15 år har de sidste to år inviteret julegæster hjem til juleaften gennem Julevenner.dk, da de har plads til at være og gøre noget for andre. Første år inviterede de en ældre dame ved navn Britta hjem til jul, da hun ellers skulle holde jul alene. Det gik rigtig godt, og Dinahs børn var især ellevilde med deres nye julegæst. Julen efter inviterede de Theo fra Holland hjem til dem, som ellers også skulle have siddet alene. De havde en fantastisk jul, hvor Dinah og familien, og ikke mindst Theo, havde en følelse af, at de havde kendt hinanden i lang tid. Dinah og familien har nu meldt sig som juleværter for tredje år i træk via Julevenner.dk.

Julevenner er for alle – meld dig som julevært eller julegæst lige nu og tag del i fællesskabet. Værter og gæster kan selv finde hinanden, men det er også muligt at få hjælp af Røde Kors til at finde nogle at holde jul med.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…