HØJ Håndbold skaber nyt håndboldtilbud for børn og unge med udviklingshandicap

HØJ Håndbold starter et nyt hold op – HØJ KIDZ – som er et håndboldtilbud til børn og unge med udviklingshandicap. Et positivt håndboldfællesskab i trygge rammer for børn og unge mellem 5 og 16.

Der startes op med Åbent Hus i Ølstykkehallen søndag den 3. juni og søndag den 10. juni 2018 kl. 11 – 13.

Håndboldklubben opfordrer familier med et udviklingshandicappet barn til at møde op til træning og hygge og en snak om det nye tilbud, der starter fast op efter sommerferien. Der vil være engagerede og kvalificerede trænere til stede, som tager sig af de fremmødte.

En af initiativtagerne til det nye tilbud er Mette Nobel Eriksen, der bor i Ølstykke, selv er håndboldspiller og har en datter med udviklingshandicap. ”Jeg har længe haft et ønske om, at min egen datter kunne deltage i et sportsligt fællesskab for børn og unge i vores lokale område, så jeg er virkelig glad for at kunne være med til at skabe sådan et tilbud i regi af HØJ Håndbold, og jeg håber, at rigtig mange vil tage godt imod det”. Mette vil indgå i trænerteamet sammen med 4 andre voksne frivillige.

”I HØJ Håndbold er vi inspireret af Rikkes Nielsens projekt ”LykkeLiga”, og vi vil rigtig gerne oprette et lokalt håndboldfællesskab, hvor der er plads til alle. Samtidig er vi blevet kontaktet af forældre til børn i denne målgruppe, som gerne vil deltage, og af frivillige voksne med de rette kvalifikationer, som gerne vil være trænere – så der er ingen undskyldninger for ikke at komme i gang, og vi glæder virkelig meget”, siger Helle Rasmussen, der er formand for HØJ.

Invitationen til det nye tilbud: