Høstmarked og Mølledag på Skenkelsø Mølle med sprød jazz og friske grønsager d. 5. september 2015

Høstmarked og Mølledag på Skenkelsø Mølle med sprød jazz og friske grønsager d. 5. september 2015

Lørdag den 5. september klokken 10.00 til 14.00 er der høstmarked og Mølledag på Skenkelsø Mølle med sprød jazz og friske grøntsager.
Var alting bedre i gamle dage? Dengang hele familien arbejdede sammen om at få høsten ind. Dengang alle kunne et håndværk, og den lille mand var afhængig af den store natur? Prøv kræfter med de næsten glemte discipliner til høstmarked ved Skenkelsø Mølle. Her er hestevogne, tærskeværk og håndkraft. Arbejdende høstmaskiner og neg, der skal bæres ind.
På gårdspladsen foran møllehuset vil der væregrønsagsmarked med friske produkter fra Søris Gårdbutik, hvor man kan købe anderledes og spændende rodfrugter og salater.
For børnene vil der i møllestuerne være værksted meduldarbejder, hvor der vil være sjov med uld og spinding.
Møllelauget vil fortælle om møllens indretning. Der kan købes friskmalet mel fra stenkværn af spelt, emmer, enkorn, svedjerug, dalarhvede og ølandshvede – alt sammen spændende meltyper, der kan give det hjemmebagte brød ekstra smagsindtryk. Benyt lejligheden til at besøge museet og få mere at vide om Egedals spændende historie.
I møllehavens café kan man nyde en kop god kaffe fra JustCoffee af friskmalede bønner med friskbagt kage til. Arrangementet sker i samarbejde mellem museet, møllelaug og Historisk Forening.
Jazzmusik kl. 10.30: På gårdspladsen vil jazzorkesteret Star Dust Swingband under ledelse af kapelmester Søren Sandholm underholde med svingende musik.
Historisk Orienteringsløb: Der er også lejlighed til at komme en tur i skoven, idet Kildeholm Orienteringsklub har udlagt en rute i den dejlige Sperrestrup Skov. Det er gratis at deltage, man får et kort udleveret, og så skal man opsøge de 10 poster, klubben har hængt ud på den 3,1 km lange (kan afkortes) vej rundt i skoven, hvor man selv vælger sin rute. Alle kan deltage, børn med eller uden voksne og/eller voksne alene.
hostmarked2Hestvognskørsel: Nyd en tur ud i det flotte høstlandskab med en rigtig hestetrukken køretur.
På 1. sal i møllerhuset er der udstilling af bl.a. brudekjoler og bryllupsbilleder.
 
Lørdag d. 5. september 2015 kl. 10 til ca. 14. Gratis adgang. 
Skenkelsø Mølle, Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke
 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…