Hold øje med boligen i efterårsferien med alarmløsning tilsluttet din smartphone

Slut med bekymringer når du ikke er hjemme eller er bortrejst. Med en alarmløsning tilsluttet din smartphone, kan du nemt holde øje med boligen og sikre dig mod indbrud, brand og vandskade. Systemet er nemt at bruge og kan styres af alle familiens medlemmer.

Hos SD Teknik lægges vægt på at alarmsystemerne er stabile og pålidelige, så de yder sikring i top klasse, og så kunderne kan føle sig  trygge.

Løsningerne er fleksible. Stefan giver et eksempel med tilvalg af tilslutning til Securitas kontrolcentral. Få de første 3 mdr. gratis, derefter er prisen kun kr. 159,- pr. mdr. inkl. appstyring, men det er også muligt at nøjes med at vælge gratis appstyring. Valget er helt frit. “Hos os ejer du alarmen, og det installeres af faguddannet elektrikere”.

Topkarakter på Trustpilot
Stefan Darmer og SD Teknik glæder sig over den positive modtagelse han får i marken, og de mange kunder der har brugt tid på at skrive om deres kundeoplevelse på Trustpilot. Mere end 115 flotte anmeldelser på Trustpilot med topkarakter vidner om en stærk faglighed og de bedste løsninger for kunderne. Læs dem her

Uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig

Få  et gratis uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig. Et sikkerhedstjek er første skridt i forhold til at få afklaret om man har et reelt behov for at få øget sikkerheden og dermed ens tryghed. Ydermere tjener sikkerhedstjekket det formål, at opnå en afklaring af jeres ønsker og behov, samt hvad der vil være muligt i forhold til den boligtype som I ønsker sikret.

Tips og gode råd
På SD Tekniks nye hjemmeside, kan du finde tips og gode råd om skalsikring, sikkerhedscheck, ofte stillede spørgsmål og råd til hvilken alarm der passer til netop din bolig: www.sdteknik.dk

Bestil et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek

SD TEKNIK – Tlf. 20 96 13 38

 

Sponsoreret historie – SD Teknik er virksomhedsmedlem på Vores Egedal.