Hos Hanne kan ensomme piger hygge sig med håndarbejde

Hos Hanne kan ensomme piger hygge sig med håndarbejde

Hanne fra Ølstykke elsker håndarbejde og den hyggelige stemning, når hun og hendes veninder sammen sidder og nørkler. Så bliver der drukket kaffe og the, strikket, hæklet og syet, og ikke mindst hyggesnakket.
hanne
Et frirum og fællesskab om en hyggelig interesse
Denne glæde vil hun gerne dele med unge piger, som kunne tænke sig et frirum fra hverdagen til at være sammen om kreative sysler. Hanne vil gerne invitere hjem i sit eget hjem og lære fra sig omkring håndarbejde, det kan f.eks. være at strikke og hækle. Hanne understreger at det at strikke og hækle ikke behøver at være gammeldags. Der er masser af muligheder for at lave nogle gode ting som også unge piger har lyst til at bruge bagefter.
Flere unge føler sig ensomme
Hanne fik idéen, da hun læste flere steder i medierne at mange unge mennesker føler sig ensomme. Der er et stort præstationspres på de unge i dag, og de piger der ikke nødvendigvis deler interessen for at gå i byen, fester og drenge kan få fornemmelsen af at de ikke hører til nogen steder og kan føle sig ensomme – og for disse piger håber Hanne at hun kan skabe et fællesskab, og muligheden for at få en interesse, som de kan have glæde af hele livet.
Hanne har altid nydt at kunne fordybe sig i håndarbejde. Hun har flere veninder, som hun mødes med, og hvor de så hygger sig sammen og får snakket imens. Hanne håber at nogle piger kan finde det hyggeligt at komme hjem til hende, og få et lille “frikvarter” og lære at strikke eller et andet håndarbejde – og hvem ved om der måske opstår venskaber pigerne imellem.
Hvor tit disse sammenkomster skal finde sted er helt op til pigerne. “Det kan f.eks. være hver 14. dag eller en gang om måneden, eller hvad vi nu finder ud af” siger Hanne. Det kan både være piger der i forvejen kender til håndarbejde, men Hanne vil også meget gerne lære fra sig.
Kunne du have lyst til at komme hjem til Hanne og have en hyggelig stund, eller kender du til en pige, som måske kunne have glæde af et fællesskab fri fra præstationer, så vil Hanne meget gerne høre fra dig.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…