Hos Hanne kan ensomme piger hygge sig med håndarbejde

Hos Hanne kan ensomme piger hygge sig med håndarbejde

Hanne fra Ølstykke elsker håndarbejde og den hyggelige stemning, når hun og hendes veninder sammen sidder og nørkler. Så bliver der drukket kaffe og the, strikket, hæklet og syet, og ikke mindst hyggesnakket.
hanne
Et frirum og fællesskab om en hyggelig interesse
Denne glæde vil hun gerne dele med unge piger, som kunne tænke sig et frirum fra hverdagen til at være sammen om kreative sysler. Hanne vil gerne invitere hjem i sit eget hjem og lære fra sig omkring håndarbejde, det kan f.eks. være at strikke og hækle. Hanne understreger at det at strikke og hækle ikke behøver at være gammeldags. Der er masser af muligheder for at lave nogle gode ting som også unge piger har lyst til at bruge bagefter.
Flere unge føler sig ensomme
Hanne fik idéen, da hun læste flere steder i medierne at mange unge mennesker føler sig ensomme. Der er et stort præstationspres på de unge i dag, og de piger der ikke nødvendigvis deler interessen for at gå i byen, fester og drenge kan få fornemmelsen af at de ikke hører til nogen steder og kan føle sig ensomme – og for disse piger håber Hanne at hun kan skabe et fællesskab, og muligheden for at få en interesse, som de kan have glæde af hele livet.
Hanne har altid nydt at kunne fordybe sig i håndarbejde. Hun har flere veninder, som hun mødes med, og hvor de så hygger sig sammen og får snakket imens. Hanne håber at nogle piger kan finde det hyggeligt at komme hjem til hende, og få et lille “frikvarter” og lære at strikke eller et andet håndarbejde – og hvem ved om der måske opstår venskaber pigerne imellem.
Hvor tit disse sammenkomster skal finde sted er helt op til pigerne. “Det kan f.eks. være hver 14. dag eller en gang om måneden, eller hvad vi nu finder ud af” siger Hanne. Det kan både være piger der i forvejen kender til håndarbejde, men Hanne vil også meget gerne lære fra sig.
Kunne du have lyst til at komme hjem til Hanne og have en hyggelig stund, eller kender du til en pige, som måske kunne have glæde af et fællesskab fri fra præstationer, så vil Hanne meget gerne høre fra dig.

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden