Hvalsøparken bliver til Stråmosekær – Byggeri af 6 nye boliger

Går du i tanker om at flytte til nyt, så kan dette være interessant.

EDC har fornøjelsen at præsentere dig for Stråmosekær. Her bygges 6 smukke boliger med en unik beliggenhed ved en lille sø og i gåafstand til Egedal Centret og Stenløse S-togsstation. Boligerne er optimalt indrettet blandt andet med en kombineret entré/bryggers og kun en hoveddør.

Køkken/alrummet ligger på tværs i huset med loft til kip, hvilket giver et fantastisk gennemlys. Det giver også mulighed for at kunne fra fra køkkenet direkte ud i haven. Fra alrummet er der dobbelte døre til opholdsstuen ligeledes med udgang til haven. Herudover findes 3 børneværelser, badeværelse og en forældreafdeling. Sidst nævnte indeholder soværelse, badeværelse og påklædningsrum.

Husets ydre vil fremtræde i lyse beige/gule sten, vinduer i træ/alu i hvid/sort og sort betontagsten. Indvendigt er der glatte vægge og lofter i hvid. Der er trægulve i stue og forældreafdeling, sorte gulvtæpper i børneværelserne og klinker i øvrige rum. Alle elementer vil være fra HTH.

Sælger sørger for at så græs og plante stdsegrøn hæk. Der anlægges terasse og sti op til hoveddøren jf. tegningsmateriale i grå herregårdssten. I indkørslen lægges der grå gratskærver.

Indflytning forventes ultimo 1. kvartal 2018 og huset opføres efter BR2020.

HusCompagniet har sammenlignlige 2 udstillingshuse på henholdsvis; Kæret 17, 4100 Ringsted og Munkebuen 41, 3400 Hillerød. Disse kan bruges som inspiration for hvordan materialevalget vil være og indretningen.

Se alle 6 sager her: https://www.edc.dk/sog/?postnr=3660&vej=krogholmvej

(Klik for større billede)

(Sponsoreret indhold – EDC Poul Erik Bech – Stenløse er virksomhedsmedlem på Vores Egedal)