Hvem står bag Vores Egedal?

Jeg hedder Pernille Bloch Madsen, jeg er 42 år og bor i Ølstykke med min mand og to drenge. Det er mig der har fundet på og opbygget Vores Egedal, som nu er blevet min levevej.

Min store passion er at bidrage til at løfte vores lokalområde – og skabe bevidsthed om lokalområdets mange muligheder og det værdifulde der findes i Egedal.

Jeg fik idéen og startede mit arbejde med at indsamle information og opbygge hjemmesiden og Facebooksiden i juni 2013.

Jeg brænder for at skrive positive historier om vores lokalområde og fortælle om alt det liv og de aktiviteter, vi har lige her i Vores Egedal.

I Egedal findes et hav af ildsjæle og aktive borgere. Det er fantastisk, at opleve alt det de skaber til fællesskabet og de gode oplevelser, der kommer ud af deres indsats.

På Vores Egedal er målet, at du på ét sted skal kunne finde alt, hvad du har brug for at vide om mulighederne i Egedal. Det skal være nemt at få et overblik over alle de aktiviteter, foreninger, begivenheder og lokaliteter, der findes i området.

På Vores Egedal kan du også finde beskrivelser af lokale virksomheder. Vores lokale erhvervsliv er i den grad en vigtig brik i et attraktivt lokalområde. Husk at bruge de lokale virksomheder!

Jeg har et godt og tæt samarbejde med en masse foreninger og klubber, som sender mig tips om, hvad der rører sig hos dem – og jeg skriver også om kommunens mange tilbud til borgerne.

Et bredt lokalt netværk

Udover mit arbejde med Vores Egedal er jeg næstformand i Egedal Erhvervsforening, jeg er med i styregruppen omkring Egedal for Alle-messen, er medlem af fællesrådet i Stenløse Kulturhus, medlem af Ung Egedals bestyrelse, og frivillig webmaster af Egedal Flygtningenetværks hjemmeside. Desuden er jeg medlem af Egedal Rotary Klub og er med til at drive Egedal Erhvervsnetværk.

Jeg er af den overbevisning, at hvis vi vælger at fokusere på mulighederne og de positive historier, så vil den gode energi sprede sig og fylde mere, og flere vil få lyst til at være en del af de mange fællesskaber rundt om i lokalområdet.

Vores Egedal skal være det sted, hvor du finder inspiration til, hvad du kan lave, oplysninger om klub- og foreningslivet, inspiration til en tur i det grønne, læse om de gode, lokale virksomheder og kommunens tilbud – og hvor du selv har mulighed for at bidrage med indhold til siden.

 

Har du gode idéer eller input til hvad jeg kan gøre bedre, så er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 28 89 71 28 eller kontakt@voresegedal.dk

De bedste hilsner
Pernille