Hyggelige juleoplevelser fire lørdage med JUL I EGEDAL

Igen i år kan Egedals mindste borgere glæde sig til den hyggelige juletradition – Jul i Egedal. Juletoget Futte kører og der er mulighed for at møde både selveste Julemanden, vores egen maskot Ege, MariMarolle og Eventyrteatret.

Fire lørdage er der rundt omkring i Egedal muligheder for at få nogle rigtig hyggelige oplevelser.

Det er nu femte år, at julemanden og Juletoget Futte holder klar og inviterer børnene på en lille køretur. En optakt til en dag med julerier, sang og dans.

Maskotten Ege og hans veninde MariMarolle har brug for hjælp… Der har været drillenisser på spil og den stakkels Ege fortæller julemanden, at nisserne har haft fat i Julemandens store jule sangbog. Sangbogen ligger ellers godt gemt ude i skoven, under Mor Eges store rødder hele året, men Ege har opdaget, at hans yndlingssang er hevet ud. Nisserne har revet sangen i stykker, og nu har de endda gemt stykkerne rundt omkring i Egedal.

Kom og hjælp de tre venner med at samle sangen igen – så Ege kan synge hans allerbedste julesang.

Alle børn fra 0 år til og med 3. klasse har fået en gratis skrabe julekalender i daginstitution eller skolen.

Mødested alle 4 steder klokken 11.15 

Lørdag den 1.12. Ølstykke ved Auto Brandt og Skenkelsø Mølle

Lørdag den 8.12. Ganløse Ved Bageren og  Møllen

Lørdag den 15.12. Smørum ved Konfirmandhuset

Lørdag den 22.12. Egedal Centret.

Eventyrteatret sender julebarometret helt til tops med deres forestillinger i Konfirmandhuset i Smørum og i Stenløse Kulturhus, i umiddelbar forlængelse af Jul i Egedal.

Skrabekalender – gratis
Alle børn i alderen 0 år til og med 3. Klasse får via deres daginstitution en gratis julekalender, med mulighed for at vinde flotte præmier, sponsoreret af det velvillige lokale erhvervsliv.

Tegnekonkurrence
I år har vi også en tegnekonkurrence, hvor præmien for den fineste tegning er et besøg af en helt speciel mand med stort hvidt skæg den 22.december. Tegnekonkurrencen skydes i gang på bibliotekerne i Stenløse, Ganløse, Smørum og Ølstykke.