I uge 17 har Egedal Bibliotekerne verdensmålene på dagsorden

I uge 17 har Egedal Bibliotekerne verdensmålene på dagsorden

I uge 17 har mere end 70 biblioteker landet over fokus på Verdensmålene og i Egedal inviterer Egedal Bibliotekerne også til en uge med masser af aktiviteter for store og små under mottoet: ’Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget’.

Du kan gå med ud og samle affald sammen med hverdagsheltene Egedal Affaldshelte, du kan høre om klimaforandringer i 100 år med Jesper Theilgaard. Forfatter og haveaktivist Lene Skrumsager Møller giver inspiration til at omdanne sin parcelhushave til en frodig køkkenhave og du kan også bare vælge at skippe at lave aftensmad og komme til grøn fællesspisning på Egedal Rådhus. For børnefamilier vil der være en stor børnekulturdag med fokus på affald og genbrug ligesom du kan få frisket din garderobe op eller tømt skabene til Tøjbyttedag i Stenløse Kulturhus.

Egedal Bibliotekerne sætter i 2023 også fokus på naturen omkring os gennem arrangementer og vandreture under overskriften ’Hemmelige Steder’. I den forbindelse kan du lytte med på deres podcast med fokus på natur, litteratur og sanselighed. Download podcasten Hemmelige Steder hvor du normalt henter dine podcast eller find den på vores hjemmeside. Nyd den gerne på en gåtur i forårsnaturen omkring os.

Vi glæder os til at se jer til det hele og sammen fokusere på alle de grønne og bæredygtige initiativer der allerede er i gang i Egedal, samtidig med vi også er nysgerrige på alt det vi sammen kan gøre de næste år.

På Egedal Bibliotekerne arbejder de videre med Verdensmålene også efter uge 17 og du er altid velkommen til at byde ind med ideer til fremtidige grønne og bæredygtige aktiviteter.

Du kan læse hele programmet og sikre dig billetter på www.egedalbibliotekerne.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…