I uge 17 har Egedal Bibliotekerne verdensmålene på dagsorden

I uge 17 har Egedal Bibliotekerne verdensmålene på dagsorden

I uge 17 har mere end 70 biblioteker landet over fokus på Verdensmålene og i Egedal inviterer Egedal Bibliotekerne også til en uge med masser af aktiviteter for store og små under mottoet: ’Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget’.

Du kan gå med ud og samle affald sammen med hverdagsheltene Egedal Affaldshelte, du kan høre om klimaforandringer i 100 år med Jesper Theilgaard. Forfatter og haveaktivist Lene Skrumsager Møller giver inspiration til at omdanne sin parcelhushave til en frodig køkkenhave og du kan også bare vælge at skippe at lave aftensmad og komme til grøn fællesspisning på Egedal Rådhus. For børnefamilier vil der være en stor børnekulturdag med fokus på affald og genbrug ligesom du kan få frisket din garderobe op eller tømt skabene til Tøjbyttedag i Stenløse Kulturhus.

Egedal Bibliotekerne sætter i 2023 også fokus på naturen omkring os gennem arrangementer og vandreture under overskriften ’Hemmelige Steder’. I den forbindelse kan du lytte med på deres podcast med fokus på natur, litteratur og sanselighed. Download podcasten Hemmelige Steder hvor du normalt henter dine podcast eller find den på vores hjemmeside. Nyd den gerne på en gåtur i forårsnaturen omkring os.

Vi glæder os til at se jer til det hele og sammen fokusere på alle de grønne og bæredygtige initiativer der allerede er i gang i Egedal, samtidig med vi også er nysgerrige på alt det vi sammen kan gøre de næste år.

På Egedal Bibliotekerne arbejder de videre med Verdensmålene også efter uge 17 og du er altid velkommen til at byde ind med ideer til fremtidige grønne og bæredygtige aktiviteter.

Du kan læse hele programmet og sikre dig billetter på www.egedalbibliotekerne.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…