Ingen prisstigninger hos Egedal Fjernvarme & Invitation til Åbent Hus

Ingen prisstigninger hos Egedal Fjernvarme & Invitation til Åbent Hus

I disse dage kan du i medierne læse om stigende fjernvarmepriser mange steder i landet grundet bortfald af grundbeløb. Er du kunde hos Egedal Fjernvarme A/S har du ingen grund til at være bekymret. Her bliver ikke tale om nogen prisstigning – faktisk tværtimod. 

De stigende priser ses grundet bortfald af det såkaldte ”grundbeløb” til lokale kraftværker, som Egedal Fjernvarme har 3 af på: Toftehøjskolen, Stengårdsskolen og Lærkeskolen.

Bortfaldet af grundbeløbet har været kendt i mere end 10 år, men mange har været af den overbevisning, at politikerne nok fandt en anden pose penge – det har ikke været tilfældet.

Direktør Jørn Arne Nielsen uddyber: “Her i selskabet har vi de seneste 4 år ageret ud fra det faktum, at pengestrømmen ophørte med udgangen af 2018. Derfor sker der IKKE prisstigninger hos os for 2019 – tværtimod holder vi på 3. år prisen for 1 MWh på samme niveau – og prisen per m2 får yderligere et nyk nedad”.

Hvis man holder det for 2019 gældende prisniveau op imod de ordinære løn- og prisreguleringer i de seneste 3 år samt inflationen, vil det faktisk svare til en relativ prisnedsættelse på hele 9%. Således er prisen per m2 sænket med 1,25 kr. fra den 1. januar 2019.

Så alt i alt er der god grund til at glæde sig, hvis man er fjernvarmekunde hos Egedal Fjernvarme A/S

INVITATION til at besøge Fjernvarmeværket på Maglevad, Dam Holme 4 B, Stenløse,
”Åbent Fjernvarmeværk” – Lørdag den 9. marts kl. 10-12.

Billede fra indvielsen af Maglevad

I oktober 2018 indviede Egedal Fjernvarme det nyeste varmeværk i Stenløse Nord, kaldet Maglevad-3, der som brændsel bruger træflis/skovflis, produceret og tilkørt fra midt- og nordsjællandske skove. Det nye værk skal på sigt kunne levere Fjernvarme til Stenløse, Egedal By og den østlige del af Ølstykke.

Primo marts går Egedal Fjernvarme i gang med at etablere et solfelt med 3.500 mvarmepaneler, lige vest for værket. I de solrige måneder kan solfeltet producere så mange MWh, at de i kombination med varme- akkumuleringstanken (VAK) på 2.400 mkan lukke for kedellinjen – et grønt og miljørigtigt tiltag.

Kom og hør om alle disse teknikaliteter og miljømæssige tiltag på varmeforsyningssiden til Åbent Hus-arrangementet på værket.

Tag også gerne din nabo med og andre, der pusler med tanken om at blive ”grønnere”.

Der vil blive serveret kaffe, vand og lidt godt til ganen 🙂

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…