Inspiration og idé: Byt en bog i Stenløse Kulturhus

Inspiration og idé: Byt en bog i Stenløse Kulturhus

Der er ikke noget bedre end at modtage hilsner og beskeder – og især med inspirerende indhold.
Jeg fik besked på min facebookvæg forleden. Det var en sød skolekammerat fra folkeskolen, Lisbeth, der sendte mig dette billede og følgende hilsen:

“Kære Pernille.
I min ferie i sommerhuset, er jeg blevet vild med disse. Det hedder “Odsherred læser” og er bogkasser, folk lægger bøger i, andre kan låne og læse, de lægger så nogle andre osv. De sidder på dagligevarebutikker, så det er dejlig nemt. Billedet er ikke det bedste, da selv solen smilede til kassen😄måske en ide til vores” lille” by😄

bytenbog
Jeg kender ikke til andre steder i Egedal denne fantastiske idé findes udover i Stenløse Kulturhus. Her har man en Byt-en-bog-reol, hvor man kan sætte en bog og tage en bog. Det er en hyggelig måde at genbruge på – og også inspirerende at se hvad andre har læst af gode bøger. I øjeblikket er der ikke så mange bøger i reolen i Stenløse Kulturhuset, men mon ikke den bliver mere og mere brugt efterhånden som folk får kendskab til den.
Jeg forestiller mig selv, at det kunne give det endnu en dimension, hvis man efterlod en lille hilsen til den nye modtager i form af en lille seddel.
Herfra skal i hvert fald lyde en opfordring til at bytte bøger – og måske lade sig inspirere til at udbrede idéen til andre steder i Egedal 🙂
Reolen i Stenløse Kulturhus:
bytenbog-stenlose2 bytenbog-stenlose3
bytenbog-stenlose
 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…