Inspiration og idé: Byt en bog i Stenløse Kulturhus

Inspiration og idé: Byt en bog i Stenløse Kulturhus

Der er ikke noget bedre end at modtage hilsner og beskeder – og især med inspirerende indhold.
Jeg fik besked på min facebookvæg forleden. Det var en sød skolekammerat fra folkeskolen, Lisbeth, der sendte mig dette billede og følgende hilsen:

“Kære Pernille.
I min ferie i sommerhuset, er jeg blevet vild med disse. Det hedder “Odsherred læser” og er bogkasser, folk lægger bøger i, andre kan låne og læse, de lægger så nogle andre osv. De sidder på dagligevarebutikker, så det er dejlig nemt. Billedet er ikke det bedste, da selv solen smilede til kassen😄måske en ide til vores” lille” by😄

bytenbog
Jeg kender ikke til andre steder i Egedal denne fantastiske idé findes udover i Stenløse Kulturhus. Her har man en Byt-en-bog-reol, hvor man kan sætte en bog og tage en bog. Det er en hyggelig måde at genbruge på – og også inspirerende at se hvad andre har læst af gode bøger. I øjeblikket er der ikke så mange bøger i reolen i Stenløse Kulturhuset, men mon ikke den bliver mere og mere brugt efterhånden som folk får kendskab til den.
Jeg forestiller mig selv, at det kunne give det endnu en dimension, hvis man efterlod en lille hilsen til den nye modtager i form af en lille seddel.
Herfra skal i hvert fald lyde en opfordring til at bytte bøger – og måske lade sig inspirere til at udbrede idéen til andre steder i Egedal 🙂
Reolen i Stenløse Kulturhus:
bytenbog-stenlose2 bytenbog-stenlose3
bytenbog-stenlose
 

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden