Inspiration til hvordan du får motion ind i hverdagen.

Inspiration til hvordan du får motion ind i hverdagen.

Så er det blevet januar, og du har måske lavet et nytårsforsæt om at komme i gang med at røre dig mere, men har lidt svært ved at komme op fra sofaen..
For at komme godt i gang med at træne, gælder det om at vælge rigtigt fra start. En god taktik, når der skal vælges sport, er at tage udgangspunkt i dig selv og din hverdag.
Lav konkrete og realistiske målsætninger og vær frem for alt ærlig over for dig selv. Du snyder og skuffer kun dig selv ved at sætte uopnåelige mål.
Der er mange muligheder, det er en god ide at sætte sig lidt ind i hvad man tilbyder på de forskellige træningssteder, klubber og hvad der passer til dig.
Du kan læse om de lokale idrætsklubber her på Egedalforum.
Hvis du har skader eller andre problemer er det måske en god ide, at du vælger et træningssted med en træner, der kan hjælpe dig med et træningsprogram eller holdtræning.
Mange steder er der mulighed for at få en prøvetime, så har du mulighed kan se om det er noget for dig. Du kan evt. tage en ven eller veninde med.
Du behøver ikke at træne som en verdensmester for at få glæde af en aktiv livsstil. Hvis bare du formår at komme op på en halv times daglig motion, og hvis det er muligt et par timers træning, så er du rigtig godt på vej.
Synes du, at selv det virker uoverskueligt, fordi tiden simpelthen ikke rækker til at motionere i timevis hver uge? Størsteparten af din ugentlige motion kan sagtens bestå af hverdagsaktiviteter.
Hvis du tager cyklen i stedet for bilen, en rask spadseretur med hunde, leg i haven sammen med børnene tæller med i regnskabet. Hverdagsaktiviteter, som at tage trappen i stedet for elevatoren, havearbejde m.m. er også et bidrag til den sunde livsstil. Jo mere du rører dig, jo bedre er det for kroppen.
Hop op fra sofaen og giv dig selv nogle udfordringer. Prøv noget nyt, som du måske ikke har prøvet før – du bliver helt sikkert positivt overrasket!
Af Mette Larsen, EgedalForum

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…