Klik på knappen og vis kort

Adresse & Kontakt

Vores adresse

Ørnebjergvej 1, Ølstykke

GPS

55.793399515764, 12.157187320673

Telefon

-

Email

-

Web

-

AZ-Helse kan måske hjælpe dig, hvis du har: Smerter i muskler og led,  sovende fornemmelser i eks arm/fingre, iskias smerter, hovedpine/migræne, stress og udbrændthed, hormonelle ubalancer- barnløshed-, menstruationssmerter, kolik, mave- og tarmlidelser, kvalme, kredsløbsforstyrrelser, astma, gigt og meget mere.

Indehaver Lone Østergaard er Registreret Alternativ Behandler (RAB), godkendt i zoneterapi og akupunktur.

Det vil sige, at hvis du er medlem af Sygesikring Danmark eller har en sundhedsforsikring, kan du bruge det hos Lone, der har været uddannet FDZ Zoneterapeut og TCM Akupunktør i over 20 år.

Lone er en veluddannet akupunktør og zoneterapeut, og tager løbende efteruddannelse, for at opretholde det højst faglige niveu og for at kunne hjælpe folk, bedst muligt.

I klinikken vægtes at behandle hele mennesket, frem for at symptom behandle. Når du besøger AZ-Helse, vil du opleve at der bliver lyttet og er fokus på lige netop din historie.

På klinikken i Ølstykke kommer folk med alt fra muskelsmerter, hovedpine/migræne, stress, dårligt immunforsvar, mave- og tarmlidelser og meget mere.

Nogle af de behandlinger Lone også tilbyder udover zoneterapi og akupunktur er:

3A Terapi. Her bruges et ionapparat, der for eksempel kan behandle arvæv, forstuvninger, sårheling og betændelsestilstande.

Posturologibehandling. Her bruges nåle til at behandle for eksempel skævheder i kroppen, spændinger i kæben, svimmelhed og forskellige typer smerter.

Cupping-terapi. Også kaldt sugekop eller vakuum-terapi, det er en Effektiv behandling til overbelastede muskler, Nakke, ryg, hofte, knæ og skuldre og til fibersprængning. som jeg tit bruger i samarbejde med akupunkturen. Noget nyt på klinikken er en vakuumterapimaskine der er effektiv til at løsne fedt og væske, og til hurtigt at forbedre blod- og lymfecirkulationen. Den aktivere hud, fjerner og udglatter rynker og forbedre appelsinhud/cellulitis.


Behandlinger i klinikken og også hjemme

AZ-Helse – klinik for Akupunktur & Zoneterapi ligger i flotte lyse lokaler i Ølstykke Stationsby lige til venstre for Apoteket.

Har du ikke mulighed for at komme på klinikken på Ørnebjergvej 1, kommer Lone gerne til dig, hvis du bor i Ølstykke.

Læs mere på www.az-helse.dk og Facebook: https://www.facebook.com/azhelse/


AZ-Helse – Akupunktur & Zoneterapi v/Lone Østergaard

Ørnebjergvej 1, Ølstykke
Tlf.: 30424015
Mail: lone@az-helse.dk

 

 

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed