Klik på knappen og vis på kort

Adresse & Kontakt

Vores adresse

Dam Holme 4b, 3660 Stenløse

GPS

55.777652780987, 12.199669562768

Telefon

Egedal Fjernvarme A/S er et kommunalt ejet fjernvarmeselskab, som har til formål at levere fjernvarme billigst muligt til selskabets kunder.

Egedal Fjernvarme A/S er i gang med en strategisk udrulning af fjernvarmenettet, så forbrugerne får adgang til billig fjernvarme.

De seneste år har Egedal Fjernvarme A/S arbejdet intenst på at strømline og slanke alle arbejdsgange og processer, samt trimme og tune kedlerne, så der udvikles maksimal varme ved forbrændingen. Endvidere har selskabet udskiftet en del ældre fjernvarmerør med langt mere velisolerede rør, hvilket har mindsket ledningstabet.

Miljørigtige løsninger

Det er meget oppe i tiden, at vi alle skal tænke i vedvarende energi og dermed yde et bidrag til reduktionen af CO2-udledningen via en konvertering fra olie, gas og el til biobrændsler eller anden vedvarende energi. P.t. fyres med træpiller på såvel Maglevad som i Stenløse Syd. Det nye, store værk på Maglevad er baseret på træflis, hvilket betyder en reduktion i produktionsprisen, idet teknologien er kommet så vidt, at vi populært sagt kan udnytte energien i træflis op til 120 procent.

Solenergi – mindsker CO2-udslip og reducerer prisen

Egedal Fjernvarme A/S tænker også i solenergi. Der er etableret varmepaneler i Stenløse Syd, og der er også reserveret et areal på små 10.000 kvadratmeter på Maglevad til en kombination af varme- og solpaneler. Dette vil mindske CO2-udslippet og samtidig reducere prisen per MWh – til glæde for miljøet og forbrugerne.

Derudover er det også tanken, at de tre gasbaserede varmeværker på Lærkeskolen, Stengårdsskolen samt Toftehøjskolen med tiden skal nedlægges, og forbrugerne – skoler, institutioner og et betydeligt antal lejligheder – vil blive tilkoblet det mere miljøvenlige fjernvarmenet.

Hvad vil det koste at få konverteret til fjernvarme?

Se priseksempler på Egedal Fjernvarmes hjemmeside.

Hvornår kan du komme på?

Udrulningen sker i etaper.
Læs mere om etaperne og tidsplanen på Egedal Fjernvarmes hjemmeside.

Yderligere information

Vil du høre om muligheden for, hvornår du kan komme på fjernvarmen eller har andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Egedal Fjernvarme A/S
Dam Holme 4b
3660 Stenløse

Tlf. 30 20 10 19

Mail: 
Hjemmeside: http://egedalfjernvarme.dk

Stenløse Syd v. Fjernvarmeværket. Der er mange former for energi, der kan blive brændt af på et fjernvarmeværk. Her på en dejlig kælketur i Stenløse Syd 🙂


(Sponsoreret indhold. Egedal Fjernvarme A/S er virksomhedsmedlem på Vores Egedal)

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed