Klik på knappen og vis kort

Egedal Tagservice ApS er et moderne tagservicefirma, der lægger stor vægt på at levere godt og solidt håndværk.

Egedal Tagservice ApS tilbyder en lang række services med tagrens og tagrenovering som kerneområde. Derudover er højtryksrens af f.eks. flisebelægning også et speciale. Virksomheden har oplevet pæn succes de senere år og har blandt andet udvidet, så de nu også kan tilbyde kunderne at løse mindre tømrer- og mureropgaver. De konkrete ydelser kan du læse mere om længere nede på siden.

Indehaver af Egedal Tagservice, Emrah Karci, og hans medarbejdere gør meget ud af at engagere sig i det lokalområde, de er en del af. Blandt andet har de i flere år uddelt flotte julekurve til beboerne på flere af Egedals plejecentre. Det kan du læse mere om her.

Virksomheden bestræber sig altid på at udføre opgaverne til perfektion og arbejder derfor med de nyeste maskiner, den nyeste viden og de bedste materialer.

Tagrens og tagmaling
Hos Egedal Tagservice får du tagrensning og tagmaling med professionelt, miljøgodkendt udstyr. Virksomheden afrenser og sprøjtemaler bølgeeternit, skifereternit, betontagsten og Decra-tage. Dit gamle tag kan (næsten) blive som nyt – levetiden kan typisk forlænges med 10-15 år.

Fliserens og imprægnering
Egedal Tagservice leverer også professionel rensning, behandling og imprægnering af din flisebelægning, så den igen står knivskarpt.

Facaderens og -rengøring
Bevar bygningens sjæl. En facaderenovering kan betyde meget for en bygnings samlede udtryk. Egedal Tagservice udfører renoveringen nænsomt med sans for bygningens sjæl. Hvis dele af den oprindelige facade er bevaret, har de ganske givet oplevet tidens tand, og måske er det længe siden, de er blevet rengjort. For at din facaderenovering kan leve op til dine forventninger, skal de dele, der ikke renoveres, gerne fremstå lige så flotte, som de renoverede. Her kan du med fordel få den gamle facade renset, så udtrykket bliver ens.

Egedal Tagservice ApS tilbyder at rengøre din facade nænsomt, når din facaderenovering er gennemført. Virksomheden sørger for at fjerne både det skidt, der i forvejen var på facaden samt eventuelt smuds, som er et resultat af håndværkernes hårde arbejde i forbindelse med renoveringen. På den måde får du et færdigt resultat, som du kan være tilfreds med og stolt af.

Indehaver af Egedal Tagservice ApS, Emrah Karci

Algebehandling på tag, terrasser med mere
Mange husejere kigger på deres tag og tænker ‘ej, det er ikke så slemt endnu, vi kan godt vente med en algebehandling til næste år’. Her er det vigtigt at huske på, at jo længere man venter, desto længere tid tager det før taget bliver pænt igen. I mange tilfælde kan taget se forholdsvis rent ud i tørvejr, men ser man derimod taget når det er vådt, vil man tydeligt kunne se hvor slemt, taget er angrebet.

Rens af tagrender og solceller
Vidste du, at solpaneler ikke er selvrensende? Vind og regn tilfører hele tiden nye lag af snavs, fugleekskrementer, mos, pollen, støv og sod med mere, der sætter sig på solcellerne med ringere effektivitet som følge. Her kan det godt betale sig at få panelerne renset professionelt.

Også tagrender er vigtige at holde rene, da de ellers kan stoppe til og forårsage, at der trænger vand ind på steder, du ikke ønsker det. Her kan Egedal Tagservice også være behjælpelige.

Andre højtryksservices

 • Reparation af alle typer tage, med blandt andet tagmembran
 • Skiltevask
 • Højtryksrensning af ridehaller
 • Højtryksrensning af vaskehaller

Mindre tømrer- og mureropgaver
Egedal Tagservice udfører også en lang række mindre tømrer- og mureropgaver for private, erhverv, kommuner og boligforeninger.

Eksempler på mureropgaver:

 • Skift af vinduer
 • Tilretning af døre
 • Montering af garageporte
 • Eller noget helt fjerde.

Eksempler på tømreropgaver:

 • Udkradsning og omfugning af murstensejendomme som lider under murbier eller bare tidens tand
 • Armering af sætningsrevner
 • Udskiftning af mørtelfuger omkring vinduer og døre
 • Udskiftning af sålbænke af tegl, beton eller skifer
 • Reparation af pudsede, filsede eller murede vægge
 • Udskiftning af frostsprængte mursten

Få et gratis tagtjek – eller gratis prøverens af fliser
Egedal Tagservice tilbyder et gratis tagtjek, hvor deres fageksperter tjekker dit tag og laver en rapport til dig, så du kan føle dig tryg, inden du eventuelt beslutter for en tagrenovering.

Du kan også få renset et mindre areal fliser gratis, så du kan se, hvilken forandring professionel fliserens kan skabe.

Du er altid velkommen til at kontakte Egedal Tagservice for rådgivning, prøve eller tilbud.
Se eventuelt mere på virksomhedens hjemmeside.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed