Klik på knappen og vis kort

Leder du efter en kompetent ejendomsmægler i Egedal? Tilsammen har Estate Egedal – Forland & Kruse mere end 35 års erfaring som ejendomsmæglere.

Estate Egedals team af rutinerede fageksperter er godt rustede til at hjælpe dig, hvad enten det gælder boligsalg eller køberrådgivning. Hos Estate Egedal måler de deres succes i antallet af tilfredse kunder.

Som etableret ejendomsmægler i Egedal vægter virksomheden personlig service og betjening igennem hele salgsforløbet. Som kunde giver det dig tryghed i den løbende kontakt og sikkerhed for en engageret indsats, så I sammen opnår det bedst opnåelige resultat.

Estate Egedal – Forland & Kruse sælger primært boliger i følgende områder: Stenløse, Ølstykke, Ganløse, Søsum, Slagslunde, Jyllinge og Gundsømagle. Det gælder både parcelhuse, ejerlejligheder, rækkehuse, fritidshuse og grunde.

Samtidig er teamet aktive i et stort, landsdækkende netværk af ejendomsmæglere – det betyder, at de også kan tiltrække købere, der måske ikke i første omgang har tænkt på dit område som en mulighed. Hos Estate Egedal er du med garanti i de bedste hænder hos en rutineret og lokalkendt ejendomsmægler i Egedal.

Estate Egedal – Forland & Kruse | Personlig service og betjening gennem hele salgsforløbet!

Du kan se, hvilke boliger Estate Egedal har til salg lige nu!

Estate Egedal
Egedal Centret 95E
3660 Stenløse
Tlf. 47 17 66 66
Mail: 3660@estate.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-16
Fredag: 9-15
Lørdag: Lukket
Søndag: 10-13
I øvrigt efter aftale.

Du kan følge Estate Egedal på Facebook her.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed