Klik på knappen og vis på kort

Lej Gadegaards festlokale til private og firmaarrangementer.

Festlokalet kan rumme ca. 50 personer, der forefindes anretterkøkken, 2 toiletter og alt hvad der ellers skal være for kunne afholde en god fest.

Festlokalet er beliggende lige udenfor Slangerup i byen Jørlunde på en nedlagt landejendom kaldet Gadegaard. Gadegaard ligger ud til Hovedvej 6, Roskildevej 14, og er derfor nemt at finde for festens gæster mm. Hurtigbus 600S stopper flere gange i timen få hundrede meter fra Gadegaard, med forbindelser til Hillerød, Ølstykke og Roskilde, hvor togforbindelser til hele Sjælland er til rådighed.

Festlokalet på Gadegaard i Slangerup, er placeret i en af de ialt 3 længer, som hører til gården. Festlokalet er forsynet med en hovedindgang til gæsterne og en bagindgang, som egner sig til at transportere mad og forsyninger til festlokalets køkken, uden at skulle forstyrre arrangementet i lokalet.

Bagindgangen giver også mulighed for kørestols brugere at komme til festlokalet via en lille rampe. Bemærk at der er ikke 100% niveaufri adgang til lokalet denne vej.

Lokalet udlejes ikke til ungdomsfester.

Festlokalet Gadegaard,
Roskildevej 14,
3550 Slangerup

Link til hjemmeside:
https://gadegaard.info/

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed