Klik på knappen og vis kort

Adresse & Kontakt

Vores adresse

Klokkekildevej, Buresø

GPS

55.808304131964, 12.229288671528

Telefon

-

Email

-

Web

-

Hundeskoven ved Klokkekildevej er et helt fantastisk sted at tage hen med din hund, når den skal forkæles, og har lov til at løbe uden snor.

Der er mange smukke steder at gå tur i vores eget lokalområde. Jeg og familien har været på den dejligste lille tur med vores hund Bobo til hundeskoven ved Klokkekildevej i Buresø.

Når man bor i Ølstykke, så er det altså lidt luksus, når man starter bilen og kører til Buresø for at tage på tur med sin vovse. Turen gik til Buresø ved Klokkekildevej. Her parkerede vi bilen og gik en smuk tur i den pragtfulde skov med hunden løbende frit – og nøj, hvor han bare nød det.

I dag gik vi kun den korte tur på et kvarters tid, men det var en rigtig skøn runde i skoven, og det var fuldstændig som terapi for krop og sjæl. Den grønne farve som træerne har lige nu, er virkelig smuk.

….og Bobo, han er bare helt tilfreds efter en dejlig dag!

Om området

Hundeskoven ved Klokkekildevej er en del af Mølleådalen. Den blev dannet af smeltevandet, da isen trak sig tilbage og strækker sig helt fra Buresø til Øresund.

Området er også en del af Naturparken mellem Farum og Slangerup, et stort sammenhængende område af natur og kulturlandskab.

Ideen om en sammenhængende ’park’ blev præsenteret i 1942 – men det var først i 1990’erne, at Frederiksborg Amt og Danmarks Naturfredningsforening gennemførte den sidste serie af fredningssager. Næsten hele Naturparken er EU Natura 2000-område.

Parkering:
På toppen af bakken ved Klokkekildevej er der en parkeringsplads

Adresse:
Klokkekildevej/Isenbjerg, 3550 Slangerup

Links:
Find Egedals lokalafdeling  af Danmarks Naturfredningsforening.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed