Klik på knappen og vis på kort

SØAM er en motionsforening som dyrker Løb, Powerwalk, Atletik og Zumba®Fitness. Vi er en klub for alle – fra begynderløbere til eliteløbere.

Klubben hører til i Egedal Kommune. Vi har ca. 300 medlemmer og er en særdeles aktiv forening. Klubben blev stiftet i 1980.

SØAM er både for motionisten, som er fuldt tilfreds med at få brændt kalorier af på en lille tur i roligt tempo, løberen som hele tiden sætter sig nye mål og ønsker personlig forbedring, og eliteløberne som jævnligt tager medaljer til Danmarksmesterskaberne.

Vi løber 3 gange om ugen året rundt.

Vi har også et powerwalk-hold. Så hvis du gerne vil booste din forbrænding, men ikke har lyst til at løbe, så er powerwalk et rigtig godt alternativ. Powerwalkerne træner 2 gange om ugen hele året rundt.

SØAM har også et Zumba® Fitness-hold som er aktivt i vintersæsonen. Cirka 25 SØAM-medlemmer mødes ugentligt i vinterhalvåret (september-april) og dyrker Zumba® Fitness.

A’et i SØAM er vores Atletiktræning for voksne. Atletiktræningen foregår på Stenløse stadion i sommerhalvåret og i Stenløse hallen i vintersæsonen. Her er stor aktivitet og blandt andet mulighed for at tage Idrætsmærker.

SØAM arrangerer motionsløb i lokalområdet – eks. Landsbyløbet, Lystrupløbet og Høstløbet

Fællesskabet er også en vigtig del af SØAM. Her er det både sjovt, socialt og seriøst at motionere sammen med andre. Vi har også medlemsarrangementer som eks. inspirerende foredrag, klubture, fester, interne løb og nytårskur mm.

Du kan læse meget mere på hjemmesiden: www.soam.dk.
Her kan du finde alle vores træningshold, trænere, tempi og distancer, løbsarrangementer, foredragsarrangementer, årlige fester og meget, meget mere.

Stenløse-Ølstykke Atletik og Motion
Roskildevej 22 A
3650 Ølstykke

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed