Kommunalt rygestopkursus: >>Jeg troede ikke selv på det

Seks ud af ti rygere ønsker at stoppe. Det vil Sundhedsstyrelsen og landets kommuner gerne understøtte og være med til at sikre, at dem der har lyst, ved, hvor de kan komme i gang. Derfor kører vi nu kampagnen ”Få hjælp til dit rygestop”.
Kampagnen er baseret på ex-rygeres egne historier, om hvordan det er lykkes for dem at stoppe med at ryge og især alle de positive gevinster, det har givet dem. Og de er mange. De får en bedre økonomi, deres familie bliver glade, mad smager bedre og af mere, de lugter bedre, får mere luft til at motionere og bliver også selv i bedre humør.
I Egedal Kommune kan man gratis tilmelde sig et rygestopkursus og næsten med det samme springe på et hold når man er motiveret for at starte. Kontakt os allerede i dag på telefon 7259 6777 eller på mail: f_cbs_dtm@egekom.dk
Utraditionelle rygestopkurser
Egedal Sundhedscenter vender de traditionelle rygestopkurser helt på hovedet. Her kommer du bestemt ikke i skole. Til gengæld giver netværket dig lyst til at leve videre uden cigaretterne. Normalt er der cirka ti deltagere på hvert kursus, og flere har fortalt os hvor vigtigt det har været for dem, at dele overgangen fra ryger til røgfri sammen med en gruppe.

  • Jeg troede ikke jeg var stædig nok, selvom jeg havde alle de gode grunde til at stoppe, siger Alf, der også synes det er rigtig godt at få sagt noget højt i et fælles forum.

Han prøvede at stoppe for et par år siden, hvor kurset var mere ”skole-agtigt” og ikke særlig personligt. Det nye rygestopkursus som Egedal Sundhedscenter tilbyder, er meget anderledes. Her kommer man og får sat ord på sine vaner og hører hvad andre på holdet har af ideer.
>> Jeg holder pause for resten af livet, siger Alf, overrasket over at selv han kunne stoppe.
Fakta om kampagnen ”Få hjælp til dit rygestop” er en landsdækkende kampagne, som skal få flere storrygere til at kvitte smøgerne. Kampagnen kører både på landsdækkende TV, i radio og på digitale medier. Sundhedsstyrelsen står bag indsatsen, der også støtter mange lokale initiativer til rygestop.

  • Alle kan stoppe med at ryge, men mange forsøger at stoppe flere gange, før det lykkes.
  • Chancen for at lykkes med et rygestop bliver fem gange større, hvis man får hjælp til det.
  • Personer, der dagligt ryger 15 cigaretter eller derover, lever i gennemsnit 8-10 år kortere end personer, der aldrig har røget.
  • De fleste storrygere ønsker at stoppe. Det gælder for mindst 6 ud af 10 rygere.
  • Trangen til tobak er størst i begyndelsen af rygestoppet. Men den bliver hele tiden gradvist mindre.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…