Jesper Theilgaard holder foredrag om klimaforandringerne

Jesper Theilgaard holder foredrag om klimaforandringerne

Jesper Theilgaard er en af landets førende klimaeksperter og forfatter til en række bøger om vejret – både for børn og voksne. Han har i 30 år arbejdet med klima og vejret. Mandag den 24. april kl. 19.00 kan du komme til foredrag med ham på Smørum Bibliotek.

Her vil han på en enkel og letforståelig måde fortælle os om klimaets udvikling de sidste 1000 år og hvad vi kan forvente af klimaforandringer i fremtiden.

Jesper har fulgt udviklingen nøje og giver os et indblik i, hvad der egentlig sker, når temperaturen stiger. Bliver Danmark oversvømmet? Får vi hvid jul igen? Kan vi forvente flere storme, som den vi så i 1999? Hvad sker der uden for Danmark, når temperaturen stiger? Og hvad sker der på den politiske front?

Kom og få svar på disse spørgsmål og hør Jespers bud på fremtidens klima. Meteorolog Jesper Theilgaard fortæller om klima og vejr og forklarer, hvordan det påvirker mennesker, dyr og planter, at vejret skifter.

Køb billet på www.egedalbibliotekerne.dk

Arrangementet er en del af Uge 17 – Sammen om Verdensmålene som er et samarbejde mellem 70 af Danmarks biblioteker. Bibliotekerne sætter sammen fokus på bæredygtighed og Verdensmålene med masser af aktiviteter over hele landet.

På Egedal Bibliotekerne kan du opleve alt fra klimaforedrag til affaldsindsamling og børneteater – se hele programmet på www.egedalbibliotekerne.dk

Smørum Bibliotek, Egedal Kommune

Foto: Vores Egedal

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…