Jesper Theilgaard holder foredrag om klimaforandringerne

Jesper Theilgaard holder foredrag om klimaforandringerne

Jesper Theilgaard er en af landets førende klimaeksperter og forfatter til en række bøger om vejret – både for børn og voksne. Han har i 30 år arbejdet med klima og vejret. Mandag den 24. april kl. 19.00 kan du komme til foredrag med ham på Smørum Bibliotek.

Her vil han på en enkel og letforståelig måde fortælle os om klimaets udvikling de sidste 1000 år og hvad vi kan forvente af klimaforandringer i fremtiden.

Jesper har fulgt udviklingen nøje og giver os et indblik i, hvad der egentlig sker, når temperaturen stiger. Bliver Danmark oversvømmet? Får vi hvid jul igen? Kan vi forvente flere storme, som den vi så i 1999? Hvad sker der uden for Danmark, når temperaturen stiger? Og hvad sker der på den politiske front?

Kom og få svar på disse spørgsmål og hør Jespers bud på fremtidens klima. Meteorolog Jesper Theilgaard fortæller om klima og vejr og forklarer, hvordan det påvirker mennesker, dyr og planter, at vejret skifter.

Køb billet på www.egedalbibliotekerne.dk

Arrangementet er en del af Uge 17 – Sammen om Verdensmålene som er et samarbejde mellem 70 af Danmarks biblioteker. Bibliotekerne sætter sammen fokus på bæredygtighed og Verdensmålene med masser af aktiviteter over hele landet.

På Egedal Bibliotekerne kan du opleve alt fra klimaforedrag til affaldsindsamling og børneteater – se hele programmet på www.egedalbibliotekerne.dk

Smørum Bibliotek, Egedal Kommune

Foto: Vores Egedal

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…