Jordskælv, sultkatastrofe og krig i Ukraine: Gå for mennesker i verdens brændpunkter

Jordskælv, sultkatastrofe og krig i Ukraine: Gå for mennesker i verdens brændpunkter

Søndag den 12. marts går tusindvis af indsamlere på gaden, når Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling løber af stablen. Det er 25. gang, at indsamlingen finder sted, og i år er fokus på de mange kriser og katastrofer, der lige nu hærger verden.

Afrikas Horn er ramt af den værste tørke i 40 år. I Ukraine er millioner af mennesker på flugt fra krigen, og i Tyrkiet og Syrien kæmper befolkningen for at overleve efter de voldsomme jordskælv. Derfor går tusindvis af mennesker landet over på gaden søndag den 12. marts for at samle ind til mennesker i nød i verdens brændpunkter. Det er 25. gang, at frivillige griber indsamlingsbøssen og samler ind til Folkekirkens Nødhjælps årlige indsamling, hvor alle – store som små – kan være med.

Indsamlingen har i år fokus på tre højaktuelle kriser.
På Afrikas Horn dør et menneske af sult hvert 48. sekund, og her hjælper Folkekirkens Nødhjælp med både akutte og langsigtede løsninger, så familier står stærkere over for den ekstreme tørke. Det er blandt andet ved at give klimastærke frø, så høsten ikke går tabt.

I Ukraine hjælper Folkekirkens Nødhjælp i flygtningecentre og støtter værtsfamilier, der huser mennesker på flugt. Organisationen hjælper også med generatorer og varmeforsyning, med minerydning og oplysning om ueksploderet ammunition og med juridisk hjælp til ofre for at kunne dokumentere krigsforbrydelser. Arbejdet i Ukraine handler både om den akutte hjælp og de mere langsigtede indsatser.

I det nordlige Syrien uddeler Folkekirkens Nødhjælp akutte forsyninger som mad, rent vand, tæpper og hygiejneprodukter til mennesker, der har mistet alt i jordskælvet. Det er svært at få nødhjælp ind i de ramte områder, men Folkekirkens Nødhjælp samarbejder med lokale organisationer, der i forvejen arbejder i det nordlige Syrien og har derfor haft mulighed for at rykke hurtigt ud.

Du kan også være med!

Det giver mening, at bruge 2-3 timer af søndagen på at samle penge ind til mennesker i nød. At det samtidig er en god oplevelse at komme ud og få frisk luft, møde nye mennesker og gå tur i vores dejlige lokalområde.

Meld dig som indsamler på: https://www.noedhjaelp.dk eller tag godt imod de der banker på din dør den 12. marts.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…