Jubilæum: Tønnesen A/S fylder 40 år

Jubilæum: Tønnesen A/S fylder 40 år

Den 1. august kan den lokale Egedal-virksomhed Tønnesen A/S fejre en meget særlig begivenhed. De fylder nemlig 40 år. En flot bedrift i et foranderligt marked! 

Jeg har i den anledning været forbi Frydensbergvej i Stenløse til en snak med direktør Karina Gottlieb.

Jeg har kørt forbi ejendommen i industrikvarteret i Stenløse et utal af gange, men har aldrig tidligere været på besøg. Det glæder jeg mig til.

Karina byder mig indenfor. Det er noget af en uvant situation ikke at kunne give hånd og skulle gå med afstand imellem os, men sådan er det i Corona-tiderne – til gengæld er smilet stort og varmt.

Jeg bliver vist rundt i lokalerne på Frydensbergvej. Kontorene og lageret, og jeg hilser også på et par af medarbejderne, inden vi sætter os i mødelokalet med en god kop kaffe. Her er en rar atmosfære.

Historien
Karina fortæller, at det for 40 år siden var hendes far, Bjarne Tønnesen, der startede virksomheden i en garage på Udlejrevej i Ølstykke. Her handlede de med syartikler til tekstilindustrien i Danmark.

Virksomheden voksede stille og roligt indtil de flyttede ind i lokalerne på Frydensbergvej i Stenløse.

Kabelbindere til el-industrien

I årenes løb er der sket meget for tekstilindustrien i Danmark. Nu er der ikke længere så mange systuer her i landet. Konkurrencen fra udlandet er for stor. Derfor har Tønnesen også i løbet af årene udvidet sortimentet.
De blev importør og distributør af VELCRO® Brand products, som bl.a. sælges til industrien. Velcro bruges i en lang række produkter – både inden for tøj, sko og medicinalindustrien. Også andre brancher bruger Velcro. Skilteindustrien og el-industrien har f.eks. også fået øjnene op for Velcro. I skilteindustrien til montering af skilte, der f.eks. skal kunne skiftes ud, og i el-branchen bruges de som kabelbindere til f.eks. fiberledninger.

Tønnesen A/S sælger tekstiler til børneinstitutioner, og får også produceret flere produkter selv. De har også deres helt egen barnevognssele Snup-Let 2.

Familievirksomhed

Karina trådte ind i virksomheden i 1998. Der skulle ansættes en ny medarbejder, og Karinas far spurgte om ikke det kunne være noget for hende. Hun havde erfaring med både indkøb og salg fra tidligere job i engrosvirksomhed.

De blev enige om at prøve det af. Det har Karina på intet tidspunkt fortrudt. Hun blev lynhurtigt bidt af jobbet, og kunne byde ind med både erfaringer, nye idéer og effektivisering af arbejdsgange.

Karina blev direktør for Tønnesen A/S i 2008 efter et glidende generationsskifte, hvor hun årene forinden overtog mere og mere ansvar for driften. Hun glæder sig dog stadig over at kunne sparre med sin far, og drage nytte af hans mangeårige erfaringer og viden.

Høj kvalitet og fokus på rådgivning og service

Jeg fortæller Karina, at jeg faktisk selv har kendt til Tønnesen i mange år. Jeg var for år tilbage ansat som pædagogmedhjælper i en af Egedals børneinstitutioner. Her fik vi jævnligt besøg af Tønnesens servicemindede konsulent. Hagesmække til vuggestuebørnene, madrasser til sovebørnene, soveposer til krybberne m.m. Kvaliteten var altid i top, men da vi én gang havde problemer med en lynlås i en madras fra Tønnesen, oplevede vi en service ud over hvad man kunne forvente. Konsulenten stak vejen forbi med en ny madras allerede samme dag, som vi havde ringet.

Karina lyser op, da jeg fortæller om min oplevelse. Det er sådan hun håber kunderne oplever dem.

De sætter en ære i at levere produkter i høj kvalitet og at de har en god dialog med deres kunder. Det er vigtigt at kunne yde en god rådgivning og vejlede kunderne til at finde de bedste løsninger.

Tiden er ved at være gået. Jeg takker for et spændende besøg, og ønsker stort tillykke med de første 40 år. Håber på mange gode år fremover for Egedal-virksomheden Tønnesen A/S! 

 

 

 

 

 

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…