Julehjælp i Egedal 2022- her kan du søge!

Julehjælp i Egedal 2022- her kan du søge!

Julen nærmer sig. En tid som er en glæde for mange, har for nogle været en bekymring længe. Særligt hvis man er enlig forsørger og er økonomisk trængt, så er der ikke råd til at holde jul.

Vi har samlet oplysninger om hvor der er mulighed for at søge om julehjælp.

ALIVE-kirken – Ølstykke

Alivekirken uddeler julehjælp til økonomisk trængte i Hillerød og Egedal kommuner. Julehjælpen uddeles lørdag den 17. eller søndag den 18. december om eftermiddagen som en kasse med julemad m.m. til en god juleaften. Ønsker du at modtage julehjælp, skal du udfylde ansøgningsskemaet på hjemmesiden.

Der er flere måder at ansøge på: Du kan selv printe ansøgningsskemaet her, udfylde det og sende på sikkert via din e-boks til kommune@egekom.dk Husk at skrive julehjælp i emnefeltet.
Det er også muligt at henvende dig på Egedal Rådhus og få ansøgningsskemaet udleveret i Cirklen. Ansøgningen kan afleveres i Cirklen eller i postkassen ved hovedindgangen. Det er også muligt, at aflevere skemaet hos Erik Andersen, Stenlillevej 7, 3660 Stenløse.

Du skal bo i Egedal Kommune for at kunne søge. Ansøgningsfrist: 23. november 2022. Alle ansøgere vil få besked hurtigst muligt efter fristens udløb. Julehjælpen udleveres ved et hyggeligt arrangement søndag d. 18. december 2022 i Frikirken ALIVE, Ølstykke, Kornvænget 1 B, 3650 Ølstykke.

Dansk Folkehjælp

Søges på Nettet – http://www.folkehjaelp.dk Ansøgningsfrist tirsdag den 20. november 2022.
Egedal Kommune, Jobcenter & Ydelse, Ydelse & Stab undersøger om borgeren er på overførselsindkomst, enlig og har forsørgelsespligt for hjemmeboende børn under 18 år.

Egedals Private Julehjælp

Alle fortjener en god jul – Egedals private julehjælp består af private lokale ildsjæle. De hjælper familier med få midler til at få en god jul med god mad og gaver.

Læs mere på Facebook: https://www.facebook.com/groups/1848222498732356

Frelsens Hær

Søges på Nettet – www.fhjulehjælp.dk. Ansøgningsskema er tilgængelig i perioden 1. – 30. november 2022. Status på ansøgningen kan ses på samme side.

Ganløse og omegns Børnebande

Børnebandens mission er at hjælpe børn i familier i nærmiljøet, så de får en barndom på så lige vilkår som muligt med deres jævnaldrene kammerater. Hjælpen kan bestå i mad, penge, tøj, julegaver og mad, sommerferieoplevelser mm.

Facebook: https://www.facebook.com/Ganl%C3%B8se-Omegns-B%C3%B8rnebande-525093297579530

Julehjælpen

Søges på Nettet – http://www.julehjaelpen.dk alt foregår elektronisk.

Ledøje-Smørum Kirker – Menighedsplejen

Menighedsplejen kan hjælpe ved forskellige behov til flere formål, herunder uddeling af julehjælp til økonomisk trængte.
Ansøgningsfrist 14. december

Du kan hente ansøgningsskema online: https://ls-kirker.dk/file/1197670
Læs mere på hjemmesiden: https://ls-kirker.dk/page/9462/menighedsplejens-legat

Mødrehjælpen

Mødrehjælpen uddeler igen i år julehjælp til børnefamilier, der har det svært. Hjælpen er økonomisk, og der kan søges om 550 kr. pr. barn i familien.
Ansøgningsfristen er fredag den 9. december kl. 10.
Læs mere på hjemmesiden: http://www.moedrehjaelpen.dk

Røde Kors – Egedal

Igen i år tilbyder Røde Kors Egedal julehjælp til udsatte familier. Familierne skal være bosiddende i kommunen og have børn under 18 år.

Der er flere måder at ansøge på: Du kan selv printe ansøgningsskemaet her, udfylde det og sende sikkert via din e-boks til kommune@egekom.dk Husk at skrive julehjælp i emnefeltet.
Det er også muligt at få hjælp på Egedal Rådhus. Her kan du få ansøgningsskemaet udleveret i Cirklen. Ansøgningen kan afleveres i Cirklen eller i postkassen ved hovedindgangen.

Ansøgningsfrist 1. december 2022. Alle ansøgere får besked fra Røde Kors senest d. 11. december 2022.

Slagslunde og Ganløse Kirke – Menighedsplejen:

Læs mere på hjemmesiden:
https://ganloesekirke.dk/page/1622/slagslunde-og-ganl%C3%B8se-sognes-menighedspleje

Stenløse og Veksø Kirke – Menighedsplejen

Julehjælp kan søges her: https://forms.churchdesk.com/f/7oz3l-3hVb.
Ansøgningsskemaet åbnes 1. november og lukkes igen 1. december.

Læs mere på hjemmesiden:
https://www.stenlosekirke.dk/page/6882/s%C3%B8g-om-hj%C3%A6lp-eller-st%C3%B8tte

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…