Julekoncert med lokale Ria Qvist og Tilde Millard Nykjær i Stenløse Kirke

Julekoncert med lokale Ria Qvist og Tilde Millard Nykjær i Stenløse Kirke

Glæd dig til julekoncerten i Stenløse Kirke fredag den 10. december 2021 kl. 19.  Her kan du opleve en duet bestående af to unge lokale kunstnere: Ria Qvist på guitar og Tilde Millard Nykjær på violin.

De har genfundet hinanden i musikken i deres voksne år, og den gensidige inspiration er fængende, både for dem og deres publikum. Samspillet mellem guitaren, violinen og de to smukke stemmer er unikt, og noget du ikke vil gå glip af. Begge kvinder er vokset op i Egedal kommune, og de har nu slået sig sammen om at komponere og udføre deres musik.

Koncerten i Stenløse Kirke vil være premieren for gruppen i denne konstellation, og vil ydermere byde på helt nye numre, højst sandsynligt også stærkt inspireret af julen og stemningen som netop denne tid bringer.

Trods sine kun 23 år har Ria Qvist allerede over 16 års erfaring i den danske musikbranche. Senest har hun været en del af bandet Lazía, hvor hun var guitarist og forsanger. Musikalsk har hun bevæget sig inde for bl.a. protest genren og går nu i retning af et mere eventyrligt musikalsk univers med et sus af mystik.

Ria Qvist er blandt andet inspireret af musiker, sanger og sangskriver Sebastian, som også har givet hendes stemme rosende ord med på vejen. Ria Qvist er kendt for sit nærvær og evne til at skabe en tæt kontakt til sit publikum med sin klare stemme og levende tekster. Ria Qvist og Tilde Millard Nykjær glæder sig til at præsentere splinternyt materiale og tage publikum med på en eventyrlig rejse.

Der er gratis adgang til julekoncerten, dog skal man tilmelde sig deltagelse på Stenløse Kirkes hjemmeside:
https://www.stenlosekirke.dk/