Julekoncert med lokale Ria Qvist og Tilde Millard Nykjær i Stenløse Kirke

Julekoncert med lokale Ria Qvist og Tilde Millard Nykjær i Stenløse Kirke

Glæd dig til julekoncerten i Stenløse Kirke fredag den 10. december 2021 kl. 19.  Her kan du opleve en duet bestående af to unge lokale kunstnere: Ria Qvist på guitar og Tilde Millard Nykjær på violin.

De har genfundet hinanden i musikken i deres voksne år, og den gensidige inspiration er fængende, både for dem og deres publikum. Samspillet mellem guitaren, violinen og de to smukke stemmer er unikt, og noget du ikke vil gå glip af. Begge kvinder er vokset op i Egedal kommune, og de har nu slået sig sammen om at komponere og udføre deres musik.

Koncerten i Stenløse Kirke vil være premieren for gruppen i denne konstellation, og vil ydermere byde på helt nye numre, højst sandsynligt også stærkt inspireret af julen og stemningen som netop denne tid bringer.

Trods sine kun 23 år har Ria Qvist allerede over 16 års erfaring i den danske musikbranche. Senest har hun været en del af bandet Lazía, hvor hun var guitarist og forsanger. Musikalsk har hun bevæget sig inde for bl.a. protest genren og går nu i retning af et mere eventyrligt musikalsk univers med et sus af mystik.

Ria Qvist er blandt andet inspireret af musiker, sanger og sangskriver Sebastian, som også har givet hendes stemme rosende ord med på vejen. Ria Qvist er kendt for sit nærvær og evne til at skabe en tæt kontakt til sit publikum med sin klare stemme og levende tekster. Ria Qvist og Tilde Millard Nykjær glæder sig til at præsentere splinternyt materiale og tage publikum med på en eventyrlig rejse.

Der er gratis adgang til julekoncerten, dog skal man tilmelde sig deltagelse på Stenløse Kirkes hjemmeside:
https://www.stenlosekirke.dk/

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…