Julemarked på Skenkelsø Mølle Museum – nu også med Julemandens Tog.

Julemarked på Skenkelsø Mølle Museum – nu også med Julemandens Tog.

Lørdag d. 29. november kl. 11 – 16 afholdes årets hyggeligste julemarked på Ølstykkes gamle vindmølle.

Historisk Forening og Møllelaug har arrangerede en række spændende aktiviteter for hele familien:
I løbet af eftermiddagen vil der være underholdning med koret fra Ølstykke Kirke, hvor man kan synge julen ind med populære sange, hvor der også vil være enkelte fællessange, hvor alle kan synge med.
Man vil kunne lave sine egne juledekorationer, fremstille nisser i papir eller male trænisser. For børnene er der arrangeret en skattejagt, for det er ganske vist, at der er set nisser i den gamle mølle. Museets skolestue er i dagens anledning omdannet til julestue med knas, hvor skoleholderen juler med børnene. Fra møllens kværn er der friskmalet mel: hvede og spelt, der kan købes til det gode jule-hjemmebag. I møllen kan der købes varm kakao, gløgg og æbleskiver.
På førstesalen i stuehuset vil der være et kreativt værksted, hvor man kan klippe og klistre med juledekorationer og nisser, filtning af julehjerter og uroer med fuglefoder.
Årets historiske julemarked indgår også i Egedal Kommunes store adventsarrangement: ’Jul i Egedal’, hvor man de 4 adventslørdage kan hjælpe Julemanden med at bekæmpe de slemme drillenisser – og sammen med biskop Absalon sørge for at julefreden også indfinder sig i Egedal. Juletoget med Julemanden afgår fra AutoBrandt, Frederiksborgvej 45, Ølstykke, hvor alle artige børn kan køre med juleekspressen til Skenkelsø Mølle – det er gratis at køre med toget. Toget afgår i perioden kl. 11.00 til 11.30 med flere afgange.
Når det bliver tusmørke kl. 15.30 tændes lyset på møllens vinger. Så man i hele december vil kunne se møllen som et oplyst vartegn for Egedal, som det har været traditionen de seneste år.
Det hele foregår på Skenkelsø Mølle Museum, Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke og der er gratis adgang.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…