Julen kommer til Veksø den første søndag i advent!

Julen kommer til Veksø den første søndag i advent!

Søndag den 28. november byder Veksø på JUL I VEKSØ, med juletræsfest i Veksø Hallen og på den traditionsrige juletræstænding ved Veksø Kro, som i dagens anledning har åbnet krostuen.

”Sidste år måtte vi desværre aflyse pga. corona, så vi glæder os ekstra meget til i år at kunne kickstarte julemåneden den 1. søndag i advent med en række forskellige hyggelige juleaktiviteter” udtaler Karen A. Forsting, oldermand for Veksø Borgerlaug, som står for juletræstændingen.

Juletræsfest med børneaktiviteter, julemusik og julelege

Dagens første arrangement er juletræsfesten i Veksø Hallen fra kl. 12:00 til 14:00. Her vil der være børneaktiviteter, julemusik og julelege, dans om juletræet, risengrød og saftevand til børnene og naturligvis salg af den traditionelle og uundværlige flæskestegssandwich samt pølser, øl og vand m.m.

”Juletræsfesten 1. søndag i advent bliver en juletræsfest med noget for både børn og voksne” udtaler Hans-Erik Pedersen fra Frivillige hænder i Veksø/Veksø Menighedsråd, som sammen med Veksø Skoles Venner står for juletræsfesten.

Familiegudstjeneste, hestevognsture og juletræstænding

Der er familiegudstjeneste i Veksø Kirke kl. 15:00, og kl. 15:30 åbnes Veksø Kro med bl.a. gløgg og æbleskiver, ligesom der vil være gratis hestevognsture for store og små med afgang fra kroen.

Kl. 16:30 tændes juletræet ved kroen. Her vil der være julemænd, der danser om træet, og som deler godter ud til børnene.

”Vi glæder os til en rigtig hyggelig dag som en god optakt til julen” udtaler Karen A. Forsting, oldermand for Veksø Borgerlaug.

Program for dagen:
Kl. 12.00 – 14.00: Juletræsfest i Multihallen
Tilmelding på juliveksoe@gmail.com senest 23. november.
Der er gratis adgang, men et begrænset antal billetter.

Kl. 15.00: Familiegudstjeneste i Veksø kirke
Fra kl. 15:30: Gratis hestevognsture fra Veksø Kro
Fra kl. 15:30: Salg af gløgg m.m. i krostuen
Kl. 16:30: Juletræet tændes ved Veksø Kro, julemænd danser om juletræet med børnene, og der er gløgg og æbleskiver mm. i krostuen.

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden