Juletræstændingen er reddet – Kom og vær med i fakkeloptoget Ølstykke Stationsby fredag d. 27. november 2015

Juletræstændingen er reddet – Kom og vær med i fakkeloptoget Ølstykke Stationsby fredag d. 27. november 2015

Sidste år var det Egedal Erhvervsforening der stod for juletræstændingen i Ølstykke Stationsby, og i år lå det uvist om traditionen skulle fortsætte. Erhvervsforeningen havde overdraget planlægningen af julearrangementet i Ølstykke til de lokale erhvervsdrivende.
Liselotte Stotz greb bolden, og har herefter med stor opbakning fra de lokale erhvervsdrivende, Egedal Erhvervsforening, Egedal Rådhus, Egedal Beredskab, Ølstykke Spejderne Erik-Harefod Gruppe, Lokalavisen Egedal, Frederiksborg Amts Avis og Moviatrafik arbejdet med planlægningen.
Arrangementet starter fredag d. 27. november 2015 kl. 17.00 med et fakkeloptog, og på Rådhus Allé vil man kunne besøge de lokale butikker, og HBCare og Clinique La Vie vil i dagens anledning være at finde udenfor med deres boder med gode tilbud, og Mydream´s butikken har besøg af Elsa´s Hobbyværksted hvor man kan købe nisser og julepynt.
Der vil være uddeling af julesmåkager og klementiner fra julehjælperne og salg af te, kaffe, varm kakao og chailatte hos Yvonne og Daniel i Coffee & Juice Trailer
Så der er alle tiders mulighed for både at møde naboer, venner, medborgere og de lokale forretningsdrivende fredag aften. Og det hele afsluttes med et fyrværkerishow.
Årets tale ved juletræstændingen vil blive holdt af formand for børne- og skoleudvalget Karsten Søndergaard.
Kom og vær med til et stemningsfuldt juletræstændingsarrangement i Ølstykke Stationsby, som er sponsoreret en lange række erhvervsdrivende fra Ølstykke.
Vejene omkring Rådhus Allé vil i tidsrummet mellem kl. 17-18:00 blive afspærret af Egedal Beredskab for, at sikre fodgængerne. Rådhus Allé og Østervej – før og efter optoget. Rådhus Allé og Pomadevej Ørnebjergvej ved nr. 1, den tidligere Danske Bank.

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden