Julie Theander opfandt “Hjemmespejd” under Corona og blev tildelt Årets Nytænkningspris

Julie Theander opfandt “Hjemmespejd” under Corona og blev tildelt Årets Nytænkningspris

At Julie er god og hurtig til at tænke nyt vidner de 4 spejder-mærker om: For da Corona ramte Danmark, og alting lukkede ned, var Julie hurtig til at finde på noget nyt: Hjemmespejd!
Det var netop det koncept, der sikrede hende Egedal Kommunes Årets Nytænkningspris.

“Crazy” minileder, der tænker og handler hurtigt, tildeles Nytænkningsprisen for sine gode Corona-løsninger, der har spredt sig til hele landet.

“Hos Stenlænderne har vi en minileder der er lidt ”crazy – hun hedder Julie. Julie får de skøreste, sjoveste, mest impulsive ideer af os alle sammen, og vi elsker hende for det”. Sådan indleder spejdergruppen Stenlænderne deres begrundelse for, hvorfor Julie skal have Årets Nytænkningspris.

Og den fik hun, da borgmester Karsten Søndergaard og Charlotte Haagendrup, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget, ringede på hendes dør med statuette, blomster og champagne. En overrasket Julie inviterede politikerne og to spejder-kollegaer, der også var mødt op, indenfor.

At Julie er god og hurtig til at tænke nyt vidner de 4 spejder-mærker om: For da Corona ramte Danmark, og alting lukkede ned, var Julie hurtig til at finde på noget nyt: Hjemmespejd! Allerede den 12. marts havde hun konceptet klar, som går ud på at spejderne løser spejder- og samfundsrelaterede opgaver hjemmefra. Hjemmespejd har spredt sig til hele Danmark. Et af mærkerne blev solgt til spejdere i hele landet og overskuddet: 17.000 kr blev doneret til Læger Uden Grænser.

Stort tillykke.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…