HØJ Håndbold gentager succesen: Kandis kommer til Ølstykke Hallen

HØJ Håndbold gentager succesen: Kandis kommer til Ølstykke Hallen

Endnu engang gør gode frivillige kræfter det muligt, at stable et brag af et arrangement på benene! Det er igen lykkedes HØJ Håndbold, at få Kandis til Ølstykke.

Der er ingen tvivl om, at der bliver gang i Ølstykke Hallen, når Kandis indtager scenen og spiller op til en festlig aften! HØJ Håndbold gentager succesen og inviterer endnu engang til Kandis koncert og middag i Ølstykke Hallen fredag d. 10. marts 2023.

Dørene åbner kl.17:00. Billetten koster kun 435 kr., som indbefatter en lækker buffet. Barerne er selvfølgelig åbne hele aftenen med et bredt udvalg af drikkevarer.

Du kan købe dine billetter nu på mail: arrangement@hojhaandbold.dk

Der placeres ved bordene, så man kan sidde sammen med dem, man ønsker. (Du skal blot nævne det i e-mailen, når du bestiller)
Du får bekræftelsesmail retur med oplysning om betalingsinformation m.m.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…