Karsten Søndergaard deler is ud ved badesø

Karsten Søndergaard deler is ud ved badesø

Borgmester Karsten Søndergaard vil gerne i dialog med borgerne. Derfor er der tre gange hver måned mulighed for enten fysisk eller digitalt at møde borgmesteren. Det gælder naturligvis også i sommervarmen, hvor det kan være ret svært at trække borgerne til varm kaffe på rådhuset. Derfor deler han i morgen is ud ved badesøen Buresø.

Karsten Søndergaard fra tidligere popup-begivenhed.

Efter en lang række af pop-up kontorer rundt omkring i kommunen, er turen nu kommet til Buresø. Buresø har været et af de helt store samlingspunkter for Egedals badelystne borgere under hedebølgen. Derfor har Karsten Søndergaard flyttet sit pop-up kontor ud i en pavillon ved Buresø, der hvor borgerne er. Og ifølge borgmesteren er det naturligt at sommerens sidste pop-up lægges netop der.

– Det giver super god mening at lægge pop-up kontoret, der hvor der er masser af mennesker. Og når vi har så skønne varmegrader, så er det jo naturligt badestederne vi alle søger til. Noget af det jeg holder allermest af som borgmester, er at være i dialog med borgerne i Egedal. Og hvad er mere svalende end en kold dukkert i Buresø.

Femte pop-up kontor i bysamfundene

Pop-up kontoret i Buresø er det femte i rækken af i alt 10 pop-kontorer, hvor borgmesterkontoret rykker ud i et af de mange bysamfund i Egedal. Karsten Søndergaard har fra starten af sin borgmesterperiode haft et stort ønske om at gøre kommunen mere tilgængelig i hverdagen og give alle mulighed for at byde ind med lige netop det, der optager dem. Det samme gælder også for administrationen, som har et ønske om at være mere synligt. Derfor er der altid en af direktørerne med på borgmesterens pop-up kontorer. Denne gang er det kommunaldirektøren, Christine Brochdorf, som følges med borgmesteren.

Vil i dialog med borgerne
– Det er vigtigt for mig, at alle nemt kan komme i dialog med kommunen om stort og småt, men det kan måske nogle gange være svært i hverdagen. Det kan virke som en stor ting at skulle op på rådhuset, hvis man f.eks. er en travl børnefamilie. Derfor rykker jeg nu ud, hvor borgerne har deres daglige gang, siger Karsten Søndergaard.
I forbindelse med pop-up kontoret ved Buresø i morgen giver Borgmesteren is til alle der dukker op til en snak. Isene serveres fra den lokale isbod for udover at være i dialog med borgerne er det lokale erhvervsliv noget af det, der ligger byrådets hjerte nært.

– At mit kontor i morgen ligger på kanten af Buresø og at der er is i sommervarmen håber jeg får nogle til at kigge forbi som vi normalt ikke hører så meget fra, siger Karsten Søndergaard.

Du kan møde Karsten Søndergaard i morgen tirsdag d. 18 august fra klokken 10-16.30 i pavillonen ved Buresø badet.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…