Katrine: Ny aktiv livsstil har givet mere overskud og energi i hverdagen.

Jeg har i mange år haft problemer med vægten og har været lidt rund. Efter rygestop for snart et år siden er vægten gået yderligere op, og nu er det ikke længere kun 5-10 kg. jeg vejer for meget. Jeg har forsøgt at motivere mig til at komme i gang, da det fylder meget i min bevidsthed. Alligevel er det ikke lykkedes mig at ignorere mine stærke impulser til at vedblive i de helt forkerte vaner.

Jeg har mødt nogle inspirerende mennesker, som træner hos Fit For Future, som har tabt sig mange kilo, og som jeg har fået lov til at interviewe. Jeg håber på en nøgle til en sundere livsstil.

Sygdom og vægttab

Katrine Brøns fra Stenløse har forsøgt at tabe sig siden hun blev syg og fik problemer med sit hjerte i 2006. Det er nu lykkedes hende at tabe 42 kg. og Katrine fortsætter sin nye livsstil.

Hun har prøvet stort set alt for at tabe sig: Herbalife, suppe- og kartoffelkur, Letigen, har fået tilbudt Gastric Bypass og meget mere, og tilmeldte sig et vægttabsforløb hos Fit for Future.

Et motiverende fællesskab 

“Til forskel fra hvad jeg har prøvet før, så er fællesskabet og opbakningen på vægttabsholdet helt markant. Man står ikke alene med sin overvægt. Alle trænerne i centret bakker  op. “De ”hepper” nærmest på en, så man giver sig noget mere end man egentligt tror man har kræfter til. Man kan godt sige at det er en stor familie”, fortæller Katrine.

En stor gevinst har også været, at få mere overskud i hverdagen. “Jeg kan nu træne flere timer om ugen ‘uden af dø’. Før kunne jeg ikke gå op af trapper uden at skulle have en pause”.

Sammen om op- og nedture

For Katrine har det været godt at være en del af en gruppe og ikke stå alene med sine op og nedture, og motivationen og opbakningen fra instruktør Christina har haft stor betydning. Katrine har været glad for at sende en besked, og har fået en lille motiverende peptalk og opbakkende ord . Det har givet energi og mod på at fortsætte.

Mere overskud i hverdagen

Katrine har oplevet, at få meget mere overskud i hverdagen. Hun har fundet ud af at det ikke kun handler om vægt, og at man skal passe på ikke kun at have fokus på kilo. Hun har ikke tabt så meget i dette forløb, kun et par kilo, men har fået mange flere muskler, og er blevet strammet op. Har tabt 26 cm på sin krop, og det er hun super glad for.

Personlig træning

Katrine fortæller, at hun er startet op med personlig træning efter endt vægttabsforløb. Det gør hun sammen med en god veninde. “Det er fantastisk. Her er fokus på en selv, og instruktør Christina presser en til det yderste, og man får et kick hver gang man er til træning. Personlig træning er vejen frem for mig, fordi der er lagt vægt på mine ”problemområder”. Christina har lagt et hårdt styrkeprogram, så min krop bliver mere tonet.”

Et godt råd til Katrine gerne vil give videre til andre er, at man kan mere end man tror. Hun træner i dag 5-7 timer om ugen og havde nogen spurgt hende for 1 år siden, ville hun ikke i sin vildeste fantasi have forestillet sig det.  “Jeg kan kun sige at FitForFuture har ændret mit liv”, slutter Katrine.

Jeg takker Katrine for hendes inspirerende historie. 

Kunne du selv tænke dig at komme med på et vægttabsforløb, så kontakt Christina Breuning fra Fit For Future for nærmere information på tlf. 93 95 30 30 eller mail mail@fitforfuture.dk

Læs også andre personlige vægttabshistorier

 

Sponsoreret historie – Fit For Future er virksomhedsmedlem på Vores Egedal