Ensemblet Keglebanetrioen holder koncert i Smørum Kulturhus

Ensemblet Keglebanetrioen holder koncert i Smørum Kulturhus

Kom og oplev ensemblet Keglebanetrioen, når Ledøje-Smørum Musikforening inviterer til koncert i Smørum Kulturhus på søndag d. 8. oktober kl. 15.

Medvirkende:
Søren-Filip Brix Hansen, klarinet
Marie Louise Broholt Jensen, bratsch
Charlotte Thaning, klaver

Program byder på:
A. Mozart – Keglebanetrio, KV 498
Edward Smaldone – House Music (dedikeret til Keglebanetrioen)
Max Bruch – uddrag fra Acht Stücke, opus 83

Mozart spillede bratschstemmen i den trio han komponerede i august 1786, inspireret af den hyggelige stemning blandt keglespillere og andet godtfolk. Keglebanetrioen er et yndet kammermusikværk, som også lægger navn til dagens ensemble.

Der er ikke mange trioer for klarinet, bratsch og klaver, men der findes et lille, eksklusivt repertoire for denne type ensemble, som Keglebanetrioen har specialiseret sig i. De vigtigste udover Mozarts mesterværk, er Schumanns “ Märchenerzählungen” og Max Bruchs “Acht Stücke”.

Desuden har et par komponister, heriblandt den amerikanske komponist Edward Smaldone, skrevet værker til Keglebanetrioen.

Søren-Filip Brix Hansen begyndte at spille som 9-årig i Tivoligarden. Han er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium (DKDM) og debuterede fra solistklassen i 2016. Han er fastansat i Den Kgl. Livgardes Musikkorps, og har derudover haft kontrakt i Storstrøms Kammerensemble, og assisteret i samtlige landsdelsorkestre samt DRSO, Kapellet og Helsingborg Symfoniorkester. Som kammermusiker er kendt fra blæserkvintetten Opus Zoo.

Marie Louise Broholt Jensen begyndte at spille violin som 7-årig. Da hun var 17 år, skiftede hun til bratsch. Hun er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og DKDM. Hun debuterede i solistklassen i 2014. Siden 2007 har hun spillet i strygekvartetten Nightingale String Quartet. Hun er fastansat i Copenhagen Phil.

Charlotte Thaning er klassisk pianist uddannet fra Det fynske Musikkonservatorium og DKDM. Hun har en udbredt koncertvirksomhed, først og fremmest som kammermusiker og akkompagnatør, hvor hun er aktiv i mange sammenhænge. Hun er blandt andet ansat som akkompagnatør på DKDM, hun har i en årrække været fast pianist på den internationale Carl Nielsen Konkurrence, og hun samarbejder med mange fremtrædende danske musikere. Allerede i 1994 dannede hun klavertrioen Eskær Trioen, som vi i Ledøje-Smørum Musikforening havde besøg af i 2021.

Gæstebilletter kan købes i forsalg på https://lsmusikforening.nemtilmeld.dk eller ved indgangen: 130 kr. pr. billet.

Læs om medlemskab og gæstebilletter på https://lsmusikforening.dk

Arrangør: Ledøje-Smørum Musikforening

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…