Egedal Centret går all-in på julen i år: “Kgs. Nytorv flytter til Stenløse”.

Egedal Centret går all-in på julen i år: “Kgs. Nytorv flytter til Stenløse”.

Egedal Centret er gået all-in på julen i år. Det hyggelige lokale center har investeret i helt ny og storslået julebelysning.

På fredag den 19. november bliver det nye julelys indviet, når borgmesteren, julemanden og Hr. Skæg gæster Egedal Centret ved en festlig begivenhed på Søløvetorvet.

Egedal Centret er et udendørs center, og var heldig ikke at være lukket ned på samme måde som andre centre. Alligevel var det en tid, der har sat sine spor.

Vi har været igennem en dyster tid. Corona har sat et solidt aftryk, og satte alle butikkernes kreativitet og kampånd på en prøve. Nogle butiksejere lavede køb-og-hent, andre arrangerede live-shopping-begivenheder. De lokale borgere og kunder i centret bakkede op alt hvad de kunne.

Kunderne og deres kærlighed til vores center var ”lyset i mørket” – og nu har Egedal Centret valgt selv at give kunderne lys og kærlighed tilbage i form af den smukkeste  julebelysning i den mørke tid.

Lokalt el-firma kom med ”lys idé”

– Da vi fik en henvendelse fra vores lokale elektrikerfirma EgedalEL var vi med det samme med på ideen. Julelyset skulle have den helt store tur. Det gamle julelys havde set bedre dage – og i år besluttede vi at give den alt hvad den kunne trække, fortæller centerkonsulent Sten Jensen

Og hvad gør man, når man ønsker sig Kgs. Nytorv i Egedal? Man allierer sig med ”Danmarksmesteren i jul”. Juleministeriet kom på banen og har været med i udviklingen af julebelysningen.

Der er trukket flere kilometer julelys i centret. Det bliver ganske enkelt storslået!

Klaus fra EgedalEL fortæller, at tanken bag den nye belysning er at sprede lys og juleånd over centergaden, men samtidig give plads til, at hver enkelt butik kan få lov at stråle. Belysningen er derfor centreret gennem gaden, så ikke det dominerer butikkernes egen dekoration.

PROGRAM:

Kl. 16.00 Borgmester Karsten Søndergaard ønsker glædelig jul.
Kl. 16.05 Hr. Skæg underholder
Kl. 17.00 Julemanden underholder og tænder træet.

Mødrehjælpens Ønsketræ på Søstertorvet

På dagen har du desuden mulighed for at opfylde et ønske fra en trængt familie. Pluk et ønske og køb gaven på ønskesedlen og glæd et barn. Du kan møde Mødrehjælen ved Ønsketræet på Søstertorvet.

Mundgodt til både børn og voksne

Der vil være uddeling af godteposer og kakaobrik til børnene,
gratis gløgg til de voksne, samt varme æbleskiver til alle!

Udkast og skitser:

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden