Egedal Centret går all-in på julen i år: “Kgs. Nytorv flytter til Stenløse”.

Egedal Centret går all-in på julen i år: “Kgs. Nytorv flytter til Stenløse”.

Egedal Centret er gået all-in på julen i år. Det hyggelige lokale center har investeret i helt ny og storslået julebelysning.

På fredag den 19. november bliver det nye julelys indviet, når borgmesteren, julemanden og Hr. Skæg gæster Egedal Centret ved en festlig begivenhed på Søløvetorvet.

Egedal Centret er et udendørs center, og var heldig ikke at være lukket ned på samme måde som andre centre. Alligevel var det en tid, der har sat sine spor.

Vi har været igennem en dyster tid. Corona har sat et solidt aftryk, og satte alle butikkernes kreativitet og kampånd på en prøve. Nogle butiksejere lavede køb-og-hent, andre arrangerede live-shopping-begivenheder. De lokale borgere og kunder i centret bakkede op alt hvad de kunne.

Kunderne og deres kærlighed til vores center var ”lyset i mørket” – og nu har Egedal Centret valgt selv at give kunderne lys og kærlighed tilbage i form af den smukkeste  julebelysning i den mørke tid.

Lokalt el-firma kom med ”lys idé”

– Da vi fik en henvendelse fra vores lokale elektrikerfirma EgedalEL var vi med det samme med på ideen. Julelyset skulle have den helt store tur. Det gamle julelys havde set bedre dage – og i år besluttede vi at give den alt hvad den kunne trække, fortæller centerkonsulent Sten Jensen

Og hvad gør man, når man ønsker sig Kgs. Nytorv i Egedal? Man allierer sig med ”Danmarksmesteren i jul”. Juleministeriet kom på banen og har været med i udviklingen af julebelysningen.

Der er trukket flere kilometer julelys i centret. Det bliver ganske enkelt storslået!

Klaus fra EgedalEL fortæller, at tanken bag den nye belysning er at sprede lys og juleånd over centergaden, men samtidig give plads til, at hver enkelt butik kan få lov at stråle. Belysningen er derfor centreret gennem gaden, så ikke det dominerer butikkernes egen dekoration.

PROGRAM:

Kl. 16.00 Borgmester Karsten Søndergaard ønsker glædelig jul.
Kl. 16.05 Hr. Skæg underholder
Kl. 17.00 Julemanden underholder og tænder træet.

Mødrehjælpens Ønsketræ på Søstertorvet

På dagen har du desuden mulighed for at opfylde et ønske fra en trængt familie. Pluk et ønske og køb gaven på ønskesedlen og glæd et barn. Du kan møde Mødrehjælen ved Ønsketræet på Søstertorvet.

Mundgodt til både børn og voksne

Der vil være uddeling af godteposer og kakaobrik til børnene,
gratis gløgg til de voksne, samt varme æbleskiver til alle!

Udkast og skitser:

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…