Klubberne, foreningerne og de frivilliges indsats er uvurderlig

Klubberne, foreningerne og de frivilliges indsats er uvurderlig

I denne uge er min store søn på fodboldskole på Ølstykke Stadion. Han elsker hver morgen at gøre sig klar og komme ud af døren til endnu en aktiv dag med fodbold på programmet. Dette kunne ikke lade sig gøre uden alle de frivillige kræfter og deres arbejde for et indholdsrigt liv.
Jeg er taknemmelig for, at så mange gør en frivillig indsats for at alle de mange klubber og foreninger er så velfungerende. De ser mening i at smøge ærmerne op til glæde for vores lokalsamfund, og deres indsats er uvurderlig både hvad angår sundhed og trivsel. Hver eneste uge er mine sønner afsted til fodbold og badminton. Det giver dem værdi i hverdagen. Når de møder til træning bliver de mødt af trænere, der er veloplagte og klar til at give mine drenge og resten af holdet en god sportslig oplevelse.
Når jeg selv tænker tilbage på mine barndomsår og ungeliv, så er det håndboldlejre i Borrevejle med Stenløse Håndbold Klub og duften af en håndboldhal, og de mange sjove oplevelser jeg havde med alle håndboldkammeraterne jeg tænker på. Jeg lærte rigtig mange gode mennesker at kende i klubben, og det gav stor værdi i min opvækst. Her lærte jeg også at være en god kammerat og at være en del af et hold – og dette har været med til bl.a. at give mig færdigheder som teamplayer også i mit arbejde.
Nu hvor jeg arbejder med EgedalForum og har sat mig ind i hvor mange forskellige foreninger og klubber og frivillige hænder der findes i Egedal, er det rigtig gået op for mig hvor mange mennesker der brænder for at yde en indsats for fællesskabet. Det er vigtigt at vi husker at værdsætte dem og deres arbejde, og at vi byder ind, hvor der er brug for det.
En stor tak for al den glæde I skaber her i Egedal. Lad os alle huske at værdsætte værdien af de frivilliges arbejde.
/Pernille, EgedalForum

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden