Klubberne i Egedal bager for en sag og støtter Børnetelefonen

Klubberne i Egedal bager for en sag og støtter Børnetelefonen

Klubberne i Egedal har de seneste mange år været med til ”Bag for en sag” og herigennem støttet op om Børnetelefonen.

Igen i år har klubberne udover at støtte op om sagen også forsat fokus på Fælleskabet. Oven på en corona hvor flere og flere børn synes at været blevet ensomme vil de i Klub Egedal sætte ind for Bag for Fælleskabet.

Alle klubberne støtter op om dette og alle pengene går ubeskåret til Børns Vilkår og deres arbejde med at hjælpe børn der har fået samlet mod til at bryde stilheden.

Projektet kan være med til skabe et fællesskab på tværs af årgange og åbne op for nye venskaber/fællesskaber. Bagningen vil blive det fælles tredje og ønsket er at skabe et miljø med nærhed og tryghed hvor man hjælper hinanden. Klubberne skal være et fristed, hvor de mange krav om at præstere, som ellers fylder meget i børn og unges liv, ikke er vigtig.

“Vi skal bage fordi det er sjovt og fordi vi kan hjælpe børn og unge som har det svært. Der vil blive bagt mange forskellige kager og børnene kommer også med deres egne opskrifter”, lyder budskabet.

Åbent-hus-arrangementer

Der vil blive bagt og pakket og solgt rundt om i klubberne, der bliver afholdt Åbent hus arrangementer hvor forældre og søskende kan komme ned og se klubben og samtidig købe kaffe og kage.

Igen i år er klubberne også at finde på Egedal Rådhus.
Så kom endelig forbi og støt op om en god sag. Vi står på Rådhuset onsdag den 2. november fra 16-21 i forbindelse med Uddannelsesaften og igen torsdag den 3. november fra 12-18.  Også i Egedal Centret vil klubberne være at finde.

Sidste år samlede klubberne i Egedal lige over 40.000,00 kr. ind som alle gik ubeskåret til Børns Vilkår – Børnetelefonen. Et resultat de var rigtig stolte af – men ingen tvivl om at børn og voksne rundt om i klubberne, er gået i ”bagemode” for at samle endnu flere penge ind til Børnetelefonen.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…