Køb anparter og bliv medlem af Ganløse Foreningshus

Køb anparter og bliv medlem af Ganløse Foreningshus

Foreningen ”Ganløse Foreningshus” har godt travlt i øjeblikket med at søge støtte fra fonde og fortælle borgere, foreninger og virksomheder i og omkring Ganløse, hvad de skal gøre for at være med til at skabe det nye samlingssted.

 Alle kan støtte Ganløse Foreningshus ved at købe anparter i huset og/eller blive medlem af foreningen. En anpart koster 1.000 kr. Et medlemskab koster 200 kr pr år for personer og 400 kr pr år for foreninger.

Kommer man rundt i Ganløse, møder man de kulørte skilte, der opfordrer til at blive medlem af foreningen Ganløse Foreningshus. Så ingen er i tvivl om, at der er interesse for at skabe et foreningshus i den tidligere ungdomsklub Liselund.

Det smukke, gamle stuehus ligger centralt i landsbyen tæt ved Gadekæret i Ganløse. I fremtiden kan stuehuset blive rammen om masser af aktivitet for byens og omegnens foreninger og borgere i alle aldre.

Arbejdet med at sælge anparter og skaffe medlemmer intensiveres i denne uge, hvor frivillige omdeler flyers til alle husstande i Ganløse og nærmeste omegn.

– Tag godt imod de flinke omdelere. Og støt os meget gerne ved køb af anparter og oprettelse af medlemskaber, udtaler Bo Otterstrøm, der er formand for bestyrelsen af frivillige, der vil skabe Ganløse Foreningshus.

– Foreningen har brug for al den støtte og opmærksomhed, vi kan få – og ikke mindst af økonomisk art!

Man kan købe anparter á 1.000,- og medlemskab af Ganløse Foreningshus for 200,- pr. person. Eller man kan bidrage, med hvad man har lyst til… Liselund Stuehus SKAL blive foreningernes hus i Ganløse!

LÆS MERE PÅ WWW.FORENINGSHUS.DK

Sådan køber man anparter
Køb anparter med MobilePay til 403683

– man kan også købe anparter ved at indbetale x gange 1.000 kr (pr anpart) til bankkonto 6495 202 44 00

– husk at skrive navn og e-mail på som meddelelse på dine indbetalinger. Alle beløb tilbagebetales, hvis ikke vi får lov at købe stuehuset – MEN det satser vi på, at vi gør 😏

 Sådan bliver man medlem af foreningen Ganløse Foreningshus

Få medlemskab og send bidrag til MobilePay 103640 – personer koster 200 kr/år; foreningen 400 kr/år.

– man kan også blive medlem ved at indbetale til bankkonto 6495 202 43 92.

– husk også her at skrive navn og e-mail på som meddelelse.

Ganløse mangler et mødested

Ganløse har ikke et forsamlingshus eller offentligt tilgængeligt kulturhus, hvor foreninger og private kan mødes. Det har de fleste af de andre byer og landsbyer i Egedal Kommune. Så idet Liselund i hjertet af Ganløse sættes til salg, er det en oplagt løsning, at foreningerne går sammen om at skaffe penge til at købe og udvikle huset.

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden