Køb Lokalt: “Hvis jeg var….”-bøger indbyder til filosofi i børnehøjde

Køb Lokalt: “Hvis jeg var….”-bøger indbyder til filosofi i børnehøjde

Se at forudbestil “Hvis jeg var … “-bogserien af Egedals lokale forfatter og illustrator Rie Skovgaard fra Smørum, så de lander i postkassen dugfriske fra trykkeriet i juni.

Lær dit barn at tænke over livets store og små spørgsmål. Den nye række af “Hvis jeg var … “-bøger er helt enkle, med store farverige underfundige illustrationer og små naive tekster der åbner op for, at I kan have nogle gode øjeblikke sammen med samtale og tanker.

Målgruppen er børn på 3-6år og voksne omkring dem, der ønsker at blive klogere på hvordan deres barn oplever verden.

Hvad vil det sige at være filosofisk i børnehøjde?
Vi har spurgt forfatteren…

Filosofi i børnehøjde er for mig, når barnet får lov at lege med ord og tanker.

Jeg møder filosofi i børnehøjde i min hverdag, når min søn, Emil på 8 år, stiller undrende spørgsmål. “Hvad kom først; ægget eller hønen?” eller da William som 9-årig havde løsningen til hvordan der ikke var mere krig i verden: “Alle kan bare være gode venner. Kan de ikke?”.

Min nye række af “Hvis jeg var … “-bøger lægger med sine underfundige illustrationer og små tekster op til at tankerne kan gå nye skæve veje. Bøger hvor den voksne lader barnet tænke og finde svar.

Når vi lærer vores børn at tænke filosofisk, giver vi dem evnen til at opfatte verden i nuancer og farver. Det former dem til at blive den bedste version af dem selv. Samtidig får vi som voksen et indblik i hvordan de oplever verden.

Rie Skovgaard og sønnen Emil

Hvor kan bøgerne købes?

Bøgerne udkommer i juni måned, og kan allerede nu forudbestilles på hjemmesiden, hvor du i øvrigt også finder de øvrige fantasifulde og fantastiske børnebøger af samme forfatter: www.forlaget-aksel.dk.

Følg FORLAGET AKSEL ❤️ kvalitetsbøger der skaber gode øjeblikke for både børn og voksne:
https://www.facebook.com/forlagetaksel/

 

Rie Skovgaard, f. 1975, debuterede i 2019 med bogen ”Bogen om alting, ingenting, Emil og dragen”. Med guiden ønsker Rie at videregive nogle simple greb, der gør det nemmere for dig og dit barn at finde på fortællinger, og samtidig styrker jeres evne til at tænke kreativt.Rie er opvokset i Albertslund, men flyttede med sin mand Mike og deres drenge til Smørum for 15 år siden – og elsker det! De flyttede til Egedal  af samme årsag, som så mange andre: “de gode stisystemer”. Er faldet pladask for det lokale sammenhold, og at der både er by og skovsø lige om hjørnet.
Rie har arbejdet 20 år i reklame- og marketingbranchen, hvor hun bl.a. har beskæftiget sig med kreative processer og kommunikation. Derudover er hun bestyrelsesformand i Ballerup Coding Pirates, der er et kreativt fællesskab for børn og unge med fokus på teknologiens muligheder.

 

** Denne reklame er en del af den gratis markedsføring, som Vores Egedal har tilbudt lokale erhvervsdrivende under Corona-krisen – se flere af virksomhedernes tiltag her: https://voresegedal.dk/egedal-virksomhedernes-tiltag-under…/ **

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…