Kom til Egedals hyggeligste festival på lørdag – Slagslunde Musikfestival

Glæd dig – I weekenden er det en af årets højdepunkter i Slagslunde – MUSIKFESTIVALLEN!
Kom til Slagslunde på lørdag d. 12. august. Arrangementet starter kl. 12.30.

I år vil der være musik af bl.a. Slagslunde Skoles Kor, Egedal Talent, Søren Clausen Jam, Danni Elmo, Mob War, Støjkupé og Monsters of Rock. Fra kl. 20.30 er der DJ i teltet. Der er lagt i kakkelovnen til en fantastisk dag – og vi lader gerne solen skinne over Slagslunde :-)

Slagslunde Musikfestival er stedet hvor naboer, gamle venner og klassekammerater mødes i Slagslunde til en hyggelig dag … og masser af god musik!

Slagslunde Musikfestival er en årlig musikfestival ved Slagslunde gadekær, hvor “byens sønner” optræder på Store scene med alt fra folkemusik til rock. Musikfestivalen finder sted hvert år den anden lørdag i august.

Festivalens grundlægger, jazzbandet Medaljens Bagside, blev dannet på en høstfest i Karl Bahara’s lade og kom rigtigt i gang i 1978. Allerede i 1979 foranstaltede Medaljen den første Mini-musikfestival på forten i Slagslunde. Formålet var at give nystartede bands mulighed for at spille for et publikum og at sørge for en hyggelig dag for Slagslunde og omegn’s beboere. Som i dag arbejdede alle gratis. Musikerne fik to pølser med brød og to øl/vand for at optræde, og overskuddet gik til lokale og kulturelle formål, der ikke naturligt var berettiget til offentlig støtte.

Vil du vide mere om den skønne festival, så gå ind og følg facebooksiden: https://www.facebook.com/SlagslundeMusikfestival/?fref=ts

Foto: Karin Boysen
[smoothslider id='9']