Kom med på en forfatter-gåtur med Carsten Jensen

Kom med på en forfatter-gåtur med Carsten Jensen

Egedal Bibliotekerne står bag en spændende forfattergåtur med Carsten Jensen til Maglemosen på mandag den 6. september kl. 17.

På turen vil forfatteren fortælle om sine nye bøger med emner som krig, corona-tidens isolation, sorg, ensomhed og eftertanke.

Under coronatidens isolation skrev Carsten Jensen bogen ’Øvelser i afsked’, der dokumenterer pandemiens særlige tid parallelt med forfatterens private sorgforløb over tabet af stedsønnen Ralph, der var død som 25-årig kort forinden.

Tidligere i år udkom også den essayistiske debatbog ’Bjælken i mit øje’ fra den anmelderroste og populære forfatter. I ’Bjælken i mit øje’, skriver Carsten Jensen om det, han kalder den evige krig, og den glæde, vi efter sigende har ved at slå hinanden ihjel.

Carsten Jensen er født i 1952. Han har et stort, populært og alsidigt forfatterskab bag sig, som rummer både essaysamlinger, store episke romaner som bestselleren Vi de druknede (2006) og Den første sten (2015) og rejsebogsklassikere som Jeg har set verden begynde, der indbragte Carsten Jensen De Gyldne Laurbær i 2002. Senest har han udgivet tre bind i sin debatbogsserie, Kældermennesker (2018), Mod stjernerne (2018) og Hovedspringere (2019) udover ’Bjælken i mit øje’ fra 2021.

En frivillig fra Naturpark Mølleåens Venner viser vej på ruten og fortæller om området undervejs.

Mødested er på p-pladsen ved Nyvangshus på hjørnet af Nyvangsvej og Farumvej over for nr. 90, hvor bus
334 har stoppested på begge sider af vejen.

Husk praktisk fodtøj og at medbringe dit eget underlag.