Kom med på workshop: Kunstnerisk lys skaber tryghed i Ølstykke Idrætsområde

Kom med på workshop: Kunstnerisk lys skaber tryghed i Ølstykke Idrætsområde

Torsdag den 7. oktober kl. 16.30 – 18.00 får du lejlighed til at møde lyskunstner Jakob Kvist, der vil fortælle om lyskunstværket Den Kromatiske Passage, der er skabt til Ølstykke Idrætsområde.

Den Kromatiske Passage er sat i værk som følge af borgerinddragelsen i forbindelse med udviklingen af Ølstykke Helhedsplan og kommunens nye kunststrategi fra 2020, hvor borgerne i Ølstykke ønskede mere lys og tryghed. Lyskunstværket skal være med til at fremme mobilitet, wayfinding og tryghed i dagtimer og mørke, samt binde de eksisterende institutioner tættere sammen. Med andre ord skal være med til at ændre forvandle de skumle stier i idrætsområder til en flot og interessant tur. Jakob Kvist er en internationalt anerkendt og prisvindende lyskunstner, som arbejder med midlertidige og permanente værker i spændingsfeltet mellem kunst, design, arkitektur og musik.

På turen mødes vi ved Ølstykke Svømmehal og går den første del af ruten hen til Ølstykke Hallen, hvor resten af mødet vil foregå blive afholdt indenfor. Her vil Jakob Kvist give en præsentation af projektet. Han har til lejligheden medbragt sit lysbord, og vil give os i processen med at vælge farver til et lysprojekt.

Undervejs taler vi med kunstneren om hans greb med at anvende kunstnerisk lys til at øge trygheden og anvendelsen af stien, hvordan man egentlig kan skabe et lyskunstværk, der er smukt at se på i dagslys og mørke og andre spørgsmål du som deltager må brænde med.

Som deltager inviteres du til at eksperimentere med farver ved kunstnerens lysbord og du får du mulighed for at give forslag til farver og farveforløb til værket. Alle input vil Jakob Kvist have med i sine overvejelser i realiseringen af værket.

På mødet vil der være lidt at drikke og en snack/frugt.

Den Kromatiske Passage er i sin helhed kunstnerisk lys på 750 meter sti og i 3 tunneller. Egedal Kommune har rejst 361.500 kr. til fase 1 via midler fra Kunstpuljen og Center for Teknik- og Miljøs driftskonto for broer og tunneller til at etablere lys i to af de tre tunneller på strækningen.

Fase 1 etableres i løbet af dette efterår og er startskuddet til at søge eksterne midler med henblik på at realisere projektet i sin helhed, der koster 2,8 mio. kr. og er afhængigt af at der rejses eksterne midler. I slutningen af 2021 gøres der status over resultatet af ansøgningerne, og det vil blive prioriteret om/hvor meget af projektet, der kan realiseres, udover de to tunneller.

Program:

Start kl 16.30: Foran Ølstykke Svømmehal, Stadionvej 14, 3650 Ølstykke

Vi går den første del af strækningen, hvor det 750 meter lange lysværk er tænkt til

Ca. kl. 17.00: Vi trækker indenfor i Ølstykke Hallen, Tranekærvej 1, 3650 Ølstykke

Ca. kl.  18.00: Arrangementet slutter

Tilmelding er ikke nødvendig, men du kan reservere en stol ved at tilmelde dig her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/e8i2k53705.

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…