Kom med til storslået nytårskoncert med Ledøje-Smørum Musikforening

Kom med til storslået nytårskoncert med Ledøje-Smørum Musikforening

Kom og oplev Ledøje-Smørum Musikforenings nytårskoncert den 21. januar kl. 15:00 i Smørum Kulturhus. Musikken leveres af det fantastiske Esbjerg Ensemble.

Esbjerg Ensemble består af 10 talentfulde musikere fra forskellige dele af verden. Hver musiker er blevet særligt udvalgt for deres unikke egenskaber. Ensemblet består af en blæserkvintet, en strygekvartet og slagtøj, og ved denne koncert vil der også være en dygtig pianist i ensemblet.

For Esbjerg Ensemble er nytårskoncerter noget helt særligt: “Vi elsker den store, sprudlende og velklingende musik”. Der er garanti for en fantastisk koncert, hvor musikken sprudler og kendte toner fylder rummet – og der er helt sikkert også nogle overraskelser på programmet.

Smørum Kulturhus kan måske ikke matche den pomp og pragt, som findes i Den Gyldne Sal i Wiener Musikverein, hvor verdensberømte nytårskoncerter med Wiener Filharmonikerne afholdes hvert år. Billetterne til Esbjerg Ensembles koncert er dog meget billigere, og Esbjerg Ensemble er mindre, men de er helt med på beatet! Ligesom i Wien vil Esbjerg Ensemble spille musik af Johann Strauss og også inkludere H.C. Lumbyes Champagnegalop i deres repertoire. De vil også spille musik af blandt andre Jean Philipp Rameau, Carl Nielsen, Dmitri Shostakovich og Johannes Brahms.

Gæster kan købe billetter til 160 kr. Studerende og unge betaler kun 50 kr.

Billetter kan købes online:  https://lsmusikforening.nemtilmeld.dk

Eventuelle resterende billetter kan også købes ved indgangen. Prisen inkluderer også et glas bobler i form af Cava, der serveres i pausen.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…