Kom og besøg arkivets flotte nye lokaler i Stenløse Kulturhus.

Kom og besøg arkivets flotte nye lokaler i Stenløse Kulturhus.

Tirsdag d. 27. oktober kl. 14 markeres åbningen af ’Historiens Hus’ i Stenløse Kulturhus ved en festlighed. Her vil Jens Jørgen Nygaard, formand for Kultur- og erhvervsudvalget, viceborgmester, indvie de nye lokaler. Interesserede borgere vil ved selvsyn kunne se de nye lokaler, hvor man kan søge hjælp og vejledning i lokalhistorie og slægtsforskning.
Arkivet lå tidligere på Ølstykke Bibliotek. Med flytningen til Stenløse Kulturhus har man fået nye og bedre lokaler til glæde for arkivets frivillige medarbejdere og ansatte. I lokalerne vil der være adgang til lokalhistoriske og kulturhistoriske bøger og tidsskrifter, en store billed- og udklipssamlinger om Ølstykke, folketællingsmateriale, samt på sigt også arkivalier fra Ølstykke lokalarkiv, mm.
Egedal Arkiver og Museum består, – foruden det nye Historiens Hus – fortsat af arkiverne i Ganløse og Smørumovre samt lokalmuseet Skenkelsø Mølle Museum. Som noget nyt etableres der på Skenkelsø Mølle Museum et ’historie-punkt’, hvor man torsdag formiddag kl. 10 – 12 kan få vejledning i slægtsforskning og hjælp i arkivspørgsmål. Ideen er nu som før, at lokalhistorien bedst varetages ved en lokal forankring med mange dygtige frivillige arkiv- og museumsmedarbejdere.
Arkivets nye adresse er:
Stenløse Kulturhus, 1. sal,
Rådhustorvet 2,
3660 Stenløse.
Åbningstider: tirsdag kl. 10 – 15 og torsdag kl. 13 – 17.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…