Kom til biludstilling i Egedal Centret på lørdag

Kom til biludstilling i Egedal Centret på lørdag

Undrer du dig over hvorfor manden pludselig står og tripper for at komme ned og shoppe i Egedal Centret på lørdag den 22. maj – så er det fordi centret byder på deres traditionsrige biludstilling, hvor der bliver sparket dæk og kigget på nye og lækre modeller fra mange forskellige bilmærker!

Kom og få en bilsnak og få et godt råd med på vejen, hvis du er på udkig efter en ny bil eller bare gerne vil have noget at drømme om. Der vil være biler fra Citroén, Fiat, Ford, Nissan, Opel, Skoda, Toyota og flere andre

Kvinderne kan med fordel udnytte denne uovertrufne mulighed for kvalitetstid med gemalen. Ingen sure miner over at du er lidt længere i butikkerne – for her er masser at se på….og mon ikke der også bliver sparket på et par dæk. 🙂

Butikkerne bugner af lækre sommervarer! Snurretoppen har masser af legeting til sommertiden og udevejr. Centerkiosken Skjold Burne vil være at finde på torvet med smagsprøver. Nyd frokosten på en af vores mange gode spisesteder, eller snup en is på et af torvene.

Besøg vores mange lækre tøjbutikker, som har stativerne fulde af lækre sommersager til hele familien. Find sommersko og sandaler, sportsudstyret, de gode bøger, solcremen og sommerparfumen, de smarte solbriller, det gode kød til grillen og meget mere. Du kan shoppe alt hvad hjertet begærer i vores hyggelige centers mange butikker.

Skal du have fornyet dit pas inden længe, så stik hovedet ind til Martin i Fotohuset- og smil til fotografen 🙂 Han tager altså bare de bedste pasbilleder

Kig forbi de mange stande og få en kupon til en gratis romkugle eller flødebolle og deltag i konkurrencen om at vinde en antirustbehandling hos JS Carline.

Det helt nye lokale fædrefællesskab “Far i Egedal” kan du også møde!

Der er selvfølgelig også tænkt på børnene, som kan møde Fætter Fjong, som laver ballondyr. Der vil også være konkurrencer og mulighed for at vinde gavekort til centret.

Det bliver en god dag! Nyd starten på en god weekend med den store shoppingtaske i hånden og en tur i vores allerhyggeligste Egedal Center med frisk luft og masser af plads.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…