Kom til biludstilling i Egedal Centret på lørdag

Kom til biludstilling i Egedal Centret på lørdag

Undrer du dig over hvorfor manden pludselig står og tripper for at komme ned og shoppe i Egedal Centret på lørdag den 22. maj – så er det fordi centret byder på deres traditionsrige biludstilling, hvor der bliver sparket dæk og kigget på nye og lækre modeller fra mange forskellige bilmærker!

Kom og få en bilsnak og få et godt råd med på vejen, hvis du er på udkig efter en ny bil eller bare gerne vil have noget at drømme om. Der vil være biler fra Citroén, Fiat, Ford, Nissan, Opel, Skoda, Toyota og flere andre

Kvinderne kan med fordel udnytte denne uovertrufne mulighed for kvalitetstid med gemalen. Ingen sure miner over at du er lidt længere i butikkerne – for her er masser at se på….og mon ikke der også bliver sparket på et par dæk. 🙂

Butikkerne bugner af lækre sommervarer! Snurretoppen har masser af legeting til sommertiden og udevejr. Centerkiosken Skjold Burne vil være at finde på torvet med smagsprøver. Nyd frokosten på en af vores mange gode spisesteder, eller snup en is på et af torvene.

Besøg vores mange lækre tøjbutikker, som har stativerne fulde af lækre sommersager til hele familien. Find sommersko og sandaler, sportsudstyret, de gode bøger, solcremen og sommerparfumen, de smarte solbriller, det gode kød til grillen og meget mere. Du kan shoppe alt hvad hjertet begærer i vores hyggelige centers mange butikker.

Skal du have fornyet dit pas inden længe, så stik hovedet ind til Martin i Fotohuset- og smil til fotografen 🙂 Han tager altså bare de bedste pasbilleder

Kig forbi de mange stande og få en kupon til en gratis romkugle eller flødebolle og deltag i konkurrencen om at vinde en antirustbehandling hos JS Carline.

Det helt nye lokale fædrefællesskab “Far i Egedal” kan du også møde!

Der er selvfølgelig også tænkt på børnene, som kan møde Fætter Fjong, som laver ballondyr. Der vil også være konkurrencer og mulighed for at vinde gavekort til centret.

Det bliver en god dag! Nyd starten på en god weekend med den store shoppingtaske i hånden og en tur i vores allerhyggeligste Egedal Center med frisk luft og masser af plads.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…