Kom til fernisering af kunstværker i Ølstykke

Kom til fernisering af kunstværker i Ølstykke

Egedal Kommunes Kunststrategi får nu mere luft under vingerne: Med Mette Mailund Strongs store værk ”I Mellem Tiden” inviteres du til at gå på opdagelse i den store lamelskulptur i en sand tidsrejse. Værket i Ølstykke Bypark har motiver fra bronzealderen til lokale gymnasielevers fortolkninger af nutid og fremtid.

I Mellem Tiden

”I Mellem Tiden” forholder sig også til, hvordan tid påvirker vores hverdag. Kunstneren Mette Strong skriver: ”Livet er fyldt med mellemtider, og vi bevæger os i dagligdagen forholdsvis let i mellem tider. For eksempel i mødet mellem forskellige generationer, som har hver deres måder at gøre ting på. Fra gammelt til nyt tankegods. Traditioner, overbevisninger, etikette (og modsætningen til samme) kan opleves forskelligt afhængigt af hvilken tid, man tilhører, eller hvordan man forholder sig i-mellem-tider og viderefører det, man stammer fra”. Læs mere på egedalkommune.dk/kunstiegedal

Guldsmed på finger

Efter indvielsen af ”I Mellem Tiden” vandrer vi sammen til Ølstykke Bibliotek, hvor Sean McKennas taktile træskulptur står. Her fortælles om værket og dets makker, der står ved Ganløse Bibliotek. Vi benytter også lejligheden til at (gen)se og høre historien bag Henrik Wagners ”Guldsmed på finger”, der blev skabt til Vild med Egedal-dagen.

Tjek Ind /Tjek Ud

Herefter spadserer vi sammen til Ølstykke Station for at se Søren Nellemanns skulptur ”Tjek Ind /Tjek Ud”, der er en del af værkserien Humanis Egedalis, og er skabt i bronze og granit. Værkerne er på vej op flere steder i kommunen og skal lede os alle på gå-tur efter mere kultur. Find vej til de mange bronzeskulpturer via Egedals Kunstkort.
Og læs mere om Søren Nellemanns værker i Egedal her.

FAKTA

Invitation: Fernisering 29. oktober kl. 16.30 til 18.30 med start i Ølstykke Bypark, syd for søen ved lamelskulpturen ”I Mellem Tiden”. Vi slutter ved Ølstykke Station. I alt er turen 1,5 km, så tag gode sko på og tøj efter vejret.
Kunstværkerne er realiseret med støtte fra Egedal Kommunes Kunstråd, 2021. Egedal Kommunes Kunstråd blev oprettet af Byrådet i 2013. I Egedal købes kunst via midler uden for driftsbudgettet: Når Egedal Kommune sælger grunde og ejendomme overføres 2% af salgsindtægterne til en kunstpulje. Kunstrådet anbefaler kunsten, og Økonomiudvalg og Byråd skal godkende inden beløb frigives. Kunstrådet består af den enhver tid siddende borgmester, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget samt formand for Planudvalget, samt tre borgerrepræsentanter.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…