Kom til foredrag om børn og overvægt d. 28. januar 2016 med “Holbæk-lægen”

Kom til foredrag om børn og overvægt d. 28. januar 2016 med “Holbæk-lægen”

Jens-Christian Holm, ledende børnelæge på afdelingen for overvægtige børn og unge på Holbæk Sygehus, kommer til Egedal 28. januar 2016 kl. 19-21 i byrådssalen på Egedal Rådhus.
Jens-Christian Holm kommer til Egedal og deler sin viden om børn og overvægt.
I Byrådssalen kl. 19 til 21 giver han sit berømte bud på hvordan vi kommer overvægten til livs.
“Holbæk-modellen”
Metoden  er baseret på den forskning og behandling, som overlæge Jens-Christian Holm gennemfører på Holbæk sygehus, og som danskerne fik et indtryk af i DR-dokumentaren Generation XL. Holbæk-modellen er så effektiv, at 70 pct. taber sig og holder vægttabet på sigt.
For alle interesserede
Et foredrag for alle børnefamilier i Egedal, ansatte som har med børn at gøre og andre interesserede. Man skal ikke melde sig til eller reservere plads – Man kommer bare. Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke.
Kontakt den sundhedsplejerske, der er tilknyttet din skole
Telefonoplysninger findes på hjemmesiden sundhedstjenesten-egedal.dk under “Vores tilbud”. Holbæk-modellen er en fantastisk mulighed for at lette dit barns liv og skabe fysisk og mental trivsel i jeres familie!
Som forældre til et overvægtigt barn, kan det være svært at se hvor slemt det står til med overvægten. Er du i tvivl om dit barn er overvægtig, kan I spørge jeres sundhedsplejerske og få en vurdering. Jo før I griber ind overfor overvægten, jo lettere er det at komme på rette spor, så grib til handling og undersøg, om Holbækmodellen kunne være noget for jeres barn og familie.
For mange overvægtige børn og unge
– I Danmark har vi 60.000 overvægtige børn og unge. Mange lider af alvorlige følgevirkninger som fedtlever og forhøjet blodtryk og har det rigtig dårligt psykisk. Alligevel gør vi alt for lidt for at hjælpe dem, siger overlæge Jens-Christian Holm i en pressemeddelelse fra december 2015.
holbaek-laegen

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…