Kom til juleshow med Eventyrteatret på Egedal Rådhus og Smørum Kulturhus

Kom til juleshow med Eventyrteatret på Egedal Rådhus og Smørum Kulturhus

Glæd dig til at komme i den helt rette julestemning med familien, når I kan opleve de prisbelønnede unge talenter fra Eventyrteatretoptræder med det nye juleshow. De optræder med forestillingen  ”Den eventyrlige julerobot”  den 14. december i Smørum Kulturhus og 21. december på Egedal Rådhus.

Dette års julestykke handle om Julies forældre, som ikke har tid til at julehygge med deres datter. De har travlt med at score likes på Facebook og Instagram.

Men heldigvis får Julie hjælp fra den eventyrlige julerobot, Robert og hans lille niece, Roberta. Kan de to drille-robotnisser trylle den gode julestemning frem hos de voksne?

Eventyrteatret spiller hvert år to familiemusicals i Glassalen i Tivoli, og de unge teatertalenter er de seneste seks år i træk blevet kåret til ”Bedste Børneteater” af Børn i Byen. Frem til 15. december er Eventyrteatret aktuel med julemusicalen ”Nissepatruljen” i Glassalen

Det store juleshow kan opleves den 14. december kl. 11.30 i Smørum Kulturhus og den 21. december kl. 12 på Egedal Rådhus.

Forestillingerne kræver ikke billet.

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…