KOM TIL MULTIKULTUR I EGEDAL 

KOM TIL MULTIKULTUR I EGEDAL 

Kulturhuset i Stenløse lægger op til en foredrags- debat- og møderække om den multikultur, der er i Egedal kommune i dag.
Borgmester Willy Eliasen vil indlede første mødeaften torsdag den 22. oktober kl. 19.30 . Herefter fortæller Tresor Kankindi om, hvordan det er at være politisk flygtning fra Burundi.
D. 19. november kommer klinisk lektor Akmal Ahmad Safwat fra Ægypten og øser af sine glæder og bekymringer gennem mange år i Danmark.
Senere kommer lægen Haifaa Awad og fortæller om oplevelser på syriske hospitaler og hendes liv i Danmark. Også vores lokale nydanskere vil fortælle om mødet med os Egedalborgere.
Den sidste aften i 2015 bliver den 1. december. Serien fortsætter efter nytår. Møde- og diskussionsrækken er planlagt af Bent R. Nielsen i samarbejde med bl.a. nogle af vore flygtninge. Så alt i alt er der lagt op til mange gode indfaldsvinkler for at vi kan lære hinanden bedre at kende og ikke mindst at snakke sammen og forstå hinanden.
Man vil kunne finde nærmere oplysninger i kalenderen på EgedalForum.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…