Kom til nytårskoncert med Ledøje-Smørum Musikforening i Smørum Kulturhus

Kom til nytårskoncert med Ledøje-Smørum Musikforening i Smørum Kulturhus

Ledøje-Smørum Musikforening inviterer til nytårskoncert den 29. januar kl. 15:00 i Smørum Kulturhus. Glæd dig til til at opleve Nana Bugge Rasmussen, mezzosopran – Anders Kampmann, tenor – Simon Duus, basbaryton – Louise Schrøder, klaver.

Selvom vi er godt inde i 2023, skal nytåret fejres på musikalsk vis. Det skal være med både kendt musik og musikalske overraskelser, og det skal være en fest i ord og toner.

Vi kan se frem til en nytårskoncert med uddrag fra opera, operette og andet godt, med musik af bl.a. Johann Strauss, Georges Bizet, og vores egen Carl Nielsen. Musikken vil blive serveret med et glimt i øjet af nogle af vores bedste sangere, akkompagneret af et pianistisk festfyrværkeri.

Men ingen lagkage uden bund. Nytåret er også tid til eftertanke og poesi, hvilket der også vil blive plads i eftermiddagens program. Og når først bunden er lagt, er det ingen sag at lade boblerne flyde og nyde hinandens gode selskab. ”Bobler” i form af Cava eller danskvand udskænkes i pausen til alle interesserede.

Tid og sted:
Dato: Søndag den 29. januar 2023 kl. 15
Adresse: Smørum Kulturhus, Flodvej 68 i Smørum.

Gæstebilletter kan købes på lsmusikforening.nemtilmeld.dk.
Evt. resterende billetter kan købes ved indgangen.

Nane Bugge Rasmussen er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, hvorfra hun i 2013 fik sin kandidatgrad. Hun har med stor succes sunget på scener både i Danmark og udlandet bl.a. Copenhagen Renaissance Festival, Alte Oper, Frankfurt, og Théâtre des Champs-Elysées, Paris.

Anders Kampmann er et ungt, fremadstormende tenortalent. Efter at have vundet talentkonkurrencerne “Unge sangere”, “Unge spiller klassisk” og “Unge synger klassisk” uddannede Anders sig på Guildhall School of Music and Drama i London og på Det Jyske Musikkonservatorium.

Anders har haft titelrollen i ”Farinelli”, Tamino i ”Tryllefløjten”, og roller i moderne operaer som ”Kommentarfeltet” af Trygve Brøske og ”Intet” af David Bruce.

Simon Duus, basbaryton, har siden 2017 været fast medlem af Den Kongelige Operas Solistensemble, hvor han i denne sæson kan opleves som toreadoren Escamillo i “Carmen”, Baron Douphol i “La Traviata” og Guglielmo i “Così fan tutte”. Han er uddannet fra Operaakademiet i 2011 og havde debut fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2015.

Louise Schrøder er uddannet med speciale i akkompagnement og repetition fra Syddansk Musikkonservatorium i 2006. Som akkompagnatør og repetitør har Louise erfaring fra bl.a. Den Jyske Opera, Den Ny Opera, Copenhagen Opera Festival, Operaakademiet, Polyhymnia og Opera på Grænsen.

Du kan læse mere om Ledøje-Smørum Musikforening her: https://lsmusikforening.dk/

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…