Kom til nytårskoncert med Ledøje-Smørum Musikforening i Smørum Kulturhus

Kom til nytårskoncert med Ledøje-Smørum Musikforening i Smørum Kulturhus

Ledøje-Smørum Musikforening inviterer til nytårskoncert den 29. januar kl. 15:00 i Smørum Kulturhus. Glæd dig til til at opleve Nana Bugge Rasmussen, mezzosopran – Anders Kampmann, tenor – Simon Duus, basbaryton – Louise Schrøder, klaver.

Selvom vi er godt inde i 2023, skal nytåret fejres på musikalsk vis. Det skal være med både kendt musik og musikalske overraskelser, og det skal være en fest i ord og toner.

Vi kan se frem til en nytårskoncert med uddrag fra opera, operette og andet godt, med musik af bl.a. Johann Strauss, Georges Bizet, og vores egen Carl Nielsen. Musikken vil blive serveret med et glimt i øjet af nogle af vores bedste sangere, akkompagneret af et pianistisk festfyrværkeri.

Men ingen lagkage uden bund. Nytåret er også tid til eftertanke og poesi, hvilket der også vil blive plads i eftermiddagens program. Og når først bunden er lagt, er det ingen sag at lade boblerne flyde og nyde hinandens gode selskab. ”Bobler” i form af Cava eller danskvand udskænkes i pausen til alle interesserede.

Tid og sted:
Dato: Søndag den 29. januar 2023 kl. 15
Adresse: Smørum Kulturhus, Flodvej 68 i Smørum.

Gæstebilletter kan købes på lsmusikforening.nemtilmeld.dk.
Evt. resterende billetter kan købes ved indgangen.

Nane Bugge Rasmussen er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, hvorfra hun i 2013 fik sin kandidatgrad. Hun har med stor succes sunget på scener både i Danmark og udlandet bl.a. Copenhagen Renaissance Festival, Alte Oper, Frankfurt, og Théâtre des Champs-Elysées, Paris.

Anders Kampmann er et ungt, fremadstormende tenortalent. Efter at have vundet talentkonkurrencerne “Unge sangere”, “Unge spiller klassisk” og “Unge synger klassisk” uddannede Anders sig på Guildhall School of Music and Drama i London og på Det Jyske Musikkonservatorium.

Anders har haft titelrollen i ”Farinelli”, Tamino i ”Tryllefløjten”, og roller i moderne operaer som ”Kommentarfeltet” af Trygve Brøske og ”Intet” af David Bruce.

Simon Duus, basbaryton, har siden 2017 været fast medlem af Den Kongelige Operas Solistensemble, hvor han i denne sæson kan opleves som toreadoren Escamillo i “Carmen”, Baron Douphol i “La Traviata” og Guglielmo i “Così fan tutte”. Han er uddannet fra Operaakademiet i 2011 og havde debut fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2015.

Louise Schrøder er uddannet med speciale i akkompagnement og repetition fra Syddansk Musikkonservatorium i 2006. Som akkompagnatør og repetitør har Louise erfaring fra bl.a. Den Jyske Opera, Den Ny Opera, Copenhagen Opera Festival, Operaakademiet, Polyhymnia og Opera på Grænsen.

Du kan læse mere om Ledøje-Smørum Musikforening her: https://lsmusikforening.dk/

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…